Migræneramt Mascha taler ud efter ‘Vild med dans’-mareridt

Det så mildt sagt skidt ud, da Mascha lå med ørepropper og solbriller i et mørkt lokale, mens Thomas dansede generalprøve alene.

Af Caroline Grønne Wigdal - 6. november 2021 kl. 8:17

Fredag begyndte dårligt for Mascha Vang, der vågnede op og var alt andet end klar til aftenens ‘Vild med dans’-show. I løbet af natten havde hun fået hold i nakken og måtte skrive en besked til sin dansepartner med den dårlige nyhed.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vært: Fredag bliver det et farvel

Det blev desværre kun værre i løbet af dagen.

– Da klokken så blev fire, der blev jeg simpelthen ramt af en begyndende migræne og var nødt til at tage noget migrænemedicin, og så dansede Thomas generalprøven alene, mens jeg lå i et helt sort rum med en spand i fire timer og kom mig, siger ‘Vild med dans’-deltageren og fortsætter:

– Jeg har gået rundt herude og bagved med solbriller og ørepropper i. Jeg har sågar været i makeuppen med solbriller på. Det var så mærkeligt. Men så kan adrenalin altså noget, når man skal ind og præstere de minutter. Og hvis det her skulle være min sidste dans, så skulle jeg bare nyde det.

Mascha Vang. (Foto: Henrik R Petersen)

Det blev heldigvis ikke den sidste dans for parret, da de overlevede omdansen mod Mads Vad og Michelle Kristensen.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne afslører: Her er min nye kæreste

En spand bag kameraet

I løbet af dagen var der to behandlere til stede for at få Mascha Vang klar til at gå på dansegulvet.

For Thomas var fredagen også nervepirrende.

– Men Mascha sagde: “Jeg skal nok komme på gulvet, jeg ved bare ikke, hvordan jeg har det”. Så jeg var sikker på, jeg nok skulle få hende på gulvet, men jeg var ikke sikker på, hvilken præstation, vi kunne levere, siger han og nævner, at deres wienervals endte med at blive den flotteste, han har danset i 16 år.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang indrømmer: Jeg hadede Hollies far

Mascha er heldigvis klar til en ny træningsuge.

– Jeg har det godt nu. Vi havde faktisk en spand stående ude bag ved kameraet, hvis jeg skulle løbe ud under dansen. Men nu har jeg det meget bedre. Så adrenalin og piller!, siger Mascha, der ikke på noget tidspunkt overvejede at trække sig.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang taler ud om abort