'Mig og min mor'-stjernes forlovede får vild navne-tus - Her & Nu

'Mig og min mor'-stjernes forlovede får vild navne-tus

Der befinder sig en kæmpe kærlighedserklæring til Jessica på kærestens krop.

Af Louise Vilsbøl - 14. oktober 2018 kl. 08:55

Det var en lykkelig Jessica Priscilla, der sidste år afslørede over for Realityportalen.dk, at hun havde fået en kæreste, 24-årige Nicklas. Kærligheden blomstrede hurtigt for parret, der sidste sommer flyttede sammen, og få måneder efter fik realitydeltageren ring på fingeren, efter kæresten havde været på knæ.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz skifter mening om brylluppet

Nicklas’ nye tatovering med Jessicas navn (Foto: Privat)


I begyndelsen af i år flashede de to så deres nye kæreste-tatoveringer, som var et symbol på deres evige kærlighed med en krone og den andens forbogstav. Nu er Nicklas’ kærlighed til Jessica dog tilsyneladende blevet endnu vildere – det er tatoveringen i hvert fald.
– Før vi fik de to tattoos, fik jeg Nicklas’ navn tatoveret på min venstre side. Da jeg i første omgang fik hans navn der var det min måde at vise min store kærlighed til ham på. Det er det samme han føler, som han forklarer det til mig – en måde at vise vores store kærlighed på til hinanden, fortæller Jessica og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-stjerne jubler: Jeg er gravid
LÆS OGSÅ: HER ER PRISEN: Dét koster det at bo hos Linse

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Mor Jette og Jessica får taget erotiske billeder sammen:

– Han er ved at få lavet et sleeve. Selve symbolikken i forhold til sleevet har ikke så meget at gøre med mig, men det har stadig noget med hans liv at gøre. Og derfor hører jeg med – fordi jeg ‘er hans livs kærlighed’, som han selv siger.
Selvom Jessica og Nicklas snart har været forlovet i et år, så ringer bryllupsklokkerne ikke lige foreløbig for det forelskede par. Indtil videre nøjes de med at stadfæste deres kærlighed med tatoveringer.
På Jessicas Instagram-profil kan man se en video at tatoveringen, da den blev lavet. Se den her.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-fyr fortryder sex i programmet