'Mig og min mor'-stjerne jubler: Jeg er gravid

To bliver snart til tre hjemme hos Simone og kæresten.

Af Jonas Sand - 31. juli 2017 kl. 19:25

Når det nye år om få måneder sparkes i gang, så starter der på samme tid et helt nyt eventyr for ‘Mig og min mor’-deltageren Simone Rasmussen. Hun fortalte i slutningen af sidste år, at hun sammen med kæresten Martin gerne ville have børn i løbet af de næste par år, og nu går den drøm i opfyldelse.
Til januar bliver to nemlig til tre hjemme hos det lykkelige par, for Simone er gravid og har en lille pige inde i maven. Det fortæller den glade realitydeltager til Realityportalen.dk.
– Vi er så glade og glæder os rigtig meget. Vi har lige været til kønsscanning i dag, og jeg må sige, at jeg aldrig har oplevet noget så vildt før. Jeg har lige fået 12 i religion, og det var vildt, men der er jo intet, der kan måle sig med det her. Det er for sindssygt , jubler den 24-årige Simone, der i dag er 16+3 uger henne i sin graviditet.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Hannah Melissa gravid for fjerde gang og forfulgt af uheld

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se eller gense Simone og Bettina på tur til København:

LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Simone og Bettina: Sådan går det i dag
Planlagt graviditet
Simone og den fire år ældre Martin har været kærester i godt to år og boet sammen i halvandet år, og de var helt enige om, at de skulle være forældre inden længe.

To bliver snart til tre hjemme hos Simone og Martin. (Foto: Privat)


– Jeg smed derfor p-pillerne, men jeg fik at vide, at fordi jeg havde taget dem i 12 år, så kunne jeg godt forvente, at det måske ville tage lang tid – måske helt op til halvandet år. Men det tog altså kun fem måneder, og det er jo bare positivt, siger en glad Simone, der i ugerne op til den positive test havde haft en del gener.
– Jeg var fem uger henne, da jeg fandt ud af, at jeg var gravid. Jeg tog en test, fordi jeg simpelthen havde døjet med så meget kvalme i flere uger, og det har jeg egentligt døjet med helt indtil sidste uge, hvor jeg har kastet op hver dag. Men det tager vi med, for det er rart at vide, at der vokser et lille liv inde i maven.
LÆS OGSÅ: Mor Britta afslører: Sådan går det i dag
Mor Bettina var helt vild
I flere sæsoner af Kanal 4-serien ‘Mig og min mor’ kunne man følge Simone og hendes mor, Bettina, og se deres skønne og skøre forhold til hinanden. Det forhold har de to fynboer stadig, selv om kameraerne nu er slukket, og Bettina glæder sig rigtig meget til at blive mormor.
– Hun var den første, jeg fortalte det til, og hun var helt vild. Hun glæder sig rigtig meget til det hele, og hun har også været med til en af de tidligere scanninger. Så hun er bare helt vild, og det er jo dejligt, siger Simone, der er Bettinas eneste barn.
Simone fortæller, at parret allerede har et navn i tankerne til deres kommende datter. Det er dog ikke fastlagt endnu, så de holder det stadig for dem selv.
LÆS OGSÅ: Ung mor afslører: Aborterede efter slag i maven
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.