'Mig og min mor'-stjerne indlagt: Pludselig kunne jeg ikke rejse mig

Realitydeltageren har været plaget af store smerter, og det endte med en indlæggelse på hospitalet.

Af Jonas Sand - 2. oktober 2018 kl. 19:25

Den seneste tid har langt fra været sjov for ‘Mig og min mor deltageren’-Jane Christensen, der i en uge har været indlagt på hospitalet med store smerter.
– Jeg har fået en diskusprolaps i lænden, og jeg kan ikke gå, medmindre jeg bruger sådan et stativ, som jeg har fået. Det er virkelig ikke sjovt at ligge her. Det er helt forfærdeligt, fortæller Mor-Jane til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nu er sagen mellem Mai Manniche og Cengiz afsluttet
CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen
Mor Jane har lige fejret sin 46. fødselsdag i sidste måned, men med ét følte hun sig pludselig meget ældre end det.
– Man føler sig pludselig virkelig gammel, når sådan noget sker. Jeg kan jo pludselig intet uden hjælp. Det er jo skrækkeligt, siger realitydeltageren og fortæller, hvad der egentlig skete for lidt over en uge siden.
– Jeg kunne godt mærke, at jeg havde lidt ondt i ryggen, men da jeg så satte mig ned, så kunne jeg pludselig slet ikke rejse mig igen. Det påvirkede jo benene, og det gjorde bare rigtig ondt.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Pernille jagter Nobelpris på pizzeria
LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard skal giftes

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan komme med Pernille og Jane på selvtillidskursus i ‘Mig og min mor’.


LÆS OGSÅ: Rasende Nadia Shila: Jeg er en god mor!
LÆS OGSÅ: Dramaet fortsætter: Nadia Shila svarer igen på Heidis beskyldninger om vold

En katastrofe

Jane kom derfor på hospitalet og er i øjeblikket sygemeldt fra sit arbejde i en af kæden Normals butikker. Ifølge lægerne skal hun ikke forvente, at hun kan komme til at arbejde igen i de næste fire til fem uger, og det er næsten det værste ved hele forløbet, fortæller hun.
– Det er jo en katastrofe, at jeg ikke kan arbejde. Det har jeg det virkelig ikke godt med. Mit arbejde er mig et og alt, og hvis jeg kunne tage stativet med og stadig være der, så havde jeg gjort det. Det kan desværre bare ikke lade sig gøre, siger Jane, der dog ikke skal frygte, at hun mister jobbet.
– Jeg har talt med min chef, der har sagt, at det tager den tid, det tager, og at jeg selvfølgelig har mit arbejde, når jeg er klar igen. Det er jeg glad for, for jeg nyder at være der. Jeg har nogle gode kolleger og en god chef, så jeg glæder mig til at komme i gang igen.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen blev hentet af ambulance: Nu taler hun ud
LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Min mor er ikke udviklingshæmmet, men …

På plejehjem

Det går den rigtige vej for Jane, der havde håbet, at hun kunne være taget hjem i går, mandag. Sådan gik det dog ikke, og nu ved hun ikke, hvornår hun kan komme hjem.
– Det er ikke sikkert, at jeg får lov til at komme hjem lige med det samme. De er ved at finde ud af, hvad der skal ske. Enten skal jeg have noget hjælp derhjemme, eller også skal jeg på et plejehjem til genoptræning i nogle uger, siger Mor Jane, der dog kan finde lidt glæde i hele situationen.
– Jeg har heldigvis fået en masse støtte fra mine venner, mine børn og svigersønner og så selvfølgelig min mand. Det har jeg været rigtig glad for, og så kan man virkelig se, hvem der virkelig er der for en, når det gælder.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Hun afløser Sarah Louise i ‘Forsidefruer’
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare