'Mig og min mor'-stjerne i dyb sorg efter fødsel

Lykken varede kun i kort tid, for efter få dage som nybagt mor og mormor oplevede Jessica og Jette et dødsfald i familien.

Af Louise Vilsbøl - 22. oktober 2019 kl. 9:03

Søndag d. 13. oktober blev to til tre hjemme hos ‘Mig og min mor’-stjernen Jessica Priscilla, som fødte sønnen Jax med mor Jette og kæresten Nicklas ved sin side. Babyboblen og lykken varede dog kun i få dage hjemme hos Jessica, for efter få dage blev familien ramt af et dødsfald. Det afslører Jette, som lige var blevet mormor for første gang, da hun mistede sin mor.
LÆS OGSÅ: Mor Jette ramt af sygdom: Frygter kørestol
– Mit skønne barnebarn bliver født d. 13. oktober, og min mor dør d. 18. oktober, og jeg har fødselsdag d. 26. oktober, og min mor bliver nok begravet på min fødselsdag. Så det er noget af en rutchetur, men sådan er livet, fastslår Jette og fortsætter:
– Hun var ikke klar over, hvor syg hun var. Hun blev 78 år, og hun havde kræft i maven, i underlivet, i tarmene og i ryggen og vand i lungerne, hun var en stærk kvinde til det sidste – hun troede ikke, det var noget særligt, hun fejlede.
Heldigvis nåede den nybagte oldemor at se sit oldebarn via FaceTime, inden hun døde, og hun var så stolt og glad, fortæller Jette.
LÆS OGSÅ: Er ‘Paradise’-babe Joys søster?

Jette fik blå mærker under Jessicas fødsel

I ‘ Mig og min mor’ blev Jette og Jessica kendt for deres helt særlige bånd som mor og datter, og det kunne man da også se, da de blev mor og mormor for første gang i forrige uge. Her veg Jette ikke fra Jessicas side, og det var en helt særlig oplevelse at være med hele vejen.
– Det er en skøn følelse at være mormor, som er svær at beskrive. Fødslen var noget af det smukkeste, det var noget af en oplevelse. Jeg var på i alle timerne og holdt kun spisepause tre gange. Jeg har blå mærket flere stedet, og hun holdt om mig, når hun pressede. Det var godt, at jeg kunne hjælpe Jessica, fortæller Jette.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Realitystjernes VILDE vægttab – nu står brysterne for skud
I sidste uge løftede Jessica da også sløret for sin fødselsoplevelse og ikke mindst valget af navn til sønnen.
–  Vandet gik, og jeg havde 16 timer med veer. Det gjorde ondt, men jeg havde en super jordemoder og min forlovede og mor med. Jeg fik intet smertestillende såsom epiduralen eller morfin, så det er jeg stolt af. Det var en fantastisk hjælp at have min mor med, især når både hun og min forlovede samarbejdede. Nicklas er super stolt og lykkelig. Det er virkelig skønt for mig at se, hvor god en far, han er, forklarede Jessica til Realityportalen.dk og fortsatte:
LÆS OGSÅ: Reality-babe snydt af ny fyr: Han havde en kæreste
– Han skal hedde Jax til fornavn og Anakin til mellemnavn. Vi har begge lavet nogle lister med navne, der kunne være interessante, og så har vi sat os sammen og lavet en fælles liste ud fra de navne, og Jax blev ved med at komme frem. Anakin har jeg altid drømt om, at mit barn skulle hedde, hvis jeg fik en dreng. Vi kender ikke andre, der hedder Jax, men vi har begge to set serien ‘Sons of Anarchy’ med karakteren Jax Teller, så måske det nok var i underbevidstheden.