'Mig og min mor' på Malta - Her & Nu

'Mig og min mor' på Malta

Simone og mor Bettina er netop hjemvendt fra en skøn ferie på Malta. De to fynboer havde brug for at komme lidt væk sammen, for Simone vil nemlig gerne flytte hjemmefra.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 18. juni 2012 kl. 16:19

Simone og mor Bettina er kendt fra programmet ‘Mig og min mor’, hvor der ikke bliver sparet på energien. Det er heller ikke svært at spore, hvor i landet de to energibomber kommer fra, for den fynske dialekt går lige i solar plexus, når pigerne toner frem på skærmen.

Det var mange skønne butikker på Malta, siger Simone, som her poserer midt i varmen.


Simone står snart og skal flytte hjemmefra, og derfor havde mor Bettina brug for en ferie sammen med sin datter.
– Min mor ville gerne på ferie sammen med mig, nu, hvor jeg er blevet voksen og gerne vil flytte til København, forklarer 19-årige Simone til realityportalen.dk
Simone og mor Bettina deler de fleste ting sammen, og det lader ikke til at ændre sig.
Bliver i to aldrig trætte af hinanden?
– Jeg tror aldrig, min mor og jeg bliver trætte af at være sammen, da vi jo kan dele alt, inklusiv nattelivet. Selvfølgelig har vi vores diskussioner, men aldrig noget, som vi ikke kan løse igen, siger Simone.

Mor Bettina nød sin datter ekstra meget, for hun skal snart forberede sig på, at Simone flytter hjemmefra. (Foto: Privat)


De to piger dukker atter frem på skærmen, når de nye afsnit af ‘Mig og min mor’ kommer til efteråret.