'Mig og min mor'-Joy smider trusserne - Her & Nu

'Mig og min mor'-Joy smider trusserne

Realitybaben har truffet en stor beslutning.

singleliv, mig og min mor
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 19. april 2016 kl. 19:25

Joy K. Petersen har truffet en beslutning, som hun indtil videre er glad for. Efter en hård træning med de forkerte trusser, der sad og gnavede mellem ballerne, fik hun pludselig en åbenbaring.
– Jeg tænkte: “Hvor ofte går jeg egentlig uden trusser? Aldrig! Af med dem!” Det var så befriende, fortæller hun på sin blog og slår fast, at hun indtil videre har været rigtig glad for beslutningen.
– De sidste to dage har altså være trusseløse. Og hvor er det bare en dejlig befriende følelse. Man kan jo pludselig mærke vinden blæse igennem bukserne og videre ind forbi de hellige steder. Det føles pludselig så frit. Der er intet, der sidder og strammer, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Joy mister sit job
LÆS OGSÅ: Joy og Carlos afslører: Vi kigger på lejlighed
Sundt for blodomløbet
‘Mig og min mor’-deltageren mener ikke, at det kun er hende selv, der skal nyde godt af åbenbaringen. Derfor råder hun alle kvinder til at gøre det samme.
– Jeg kom samtidig i tanke om, at jeg engang har hørt, at det skulle være rigtig sundt for blodomløbet, fordi trusserne ikke sidder og strammer omkring hofterne og underlivet.
– Så, piger, af med trusserne engang imellem, opfordrer hun til, men slår dog samtidigt fast, at det ikke er noget, man kan gøre konstant.
– Ja, det er nok ikke lige noget, man skal hoppe ud i inden/under/efter menstruation, hvor man har en tendens til at danne mere udflåd end normalt – og når man har sit lort. Det siger vel sig selv, skriver hun.
HER kan du læse hele Joys indlæg om beslutningen om at smide trusserne.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Joys store forvandling
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-stjerne tilbragte natten i fængsel: Jeg var tæt på selvmord!
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Joy og Carlos afslører nyt, spændende projekt
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.