'Mig og min mor'-Joy får fjernet sine tatoveringer

'Mig og min mor'-Joy får fjernet sine tatoveringer

Joy fortryder flere af sine tatoveringer og vil derfor nu have dem fjernet.

Af Emilie Holm Egebro - 23. maj 2015 kl. 12:30

Tatoveringer har været vigtige at have for ‘Mig og min mor’-stjernen Joy i hendes yngre dage. Nu fortryder hun dog sine tidligere valg.
– Jeg var lidt dum og ubetænksom i mine yngre dage, og jeg fik lavet en del tatoveringer. Jeg synes bare ikke, at en kvindekrop skal være fyldt med tusser. Min kvindekrop passer ikke til de tribals, som jeg fortryder, at jeg har fået, skriver Joy på sin blog og fortsætter:
– Heldigvis kan der gøres noget ved det. Det er ikke mange, der ved, at tatoveringer kan fjernes, men det kan de. Heldigvis for det.
LÆS OGSÅ: Geggo fortryder: Fjerner sine tatoveringer
Voldsomme smerter
Joy har allerede fået sin første behandling og fået fjernet sin tribal på lysken og på lænden. Og oplevelsen var smertefuld.
– Smerten var slemmere end at blive tatoveret, men det går heldigvis så ekstremt hurtigt, at smerten kun varer i maks 20-40 sekunder. Så er behandlingen færdig, forklarer Joy og tilføjer:
– Det tager cirka 1,5-2 år at få fjernet en tatovering. Og efter første behandling skal man have næste behandling efter 6 uger, og så bliver intervallet større.
Se videoen, hvor Joy får fjernet en tatovering:

Ja jeg ville lyve hvis jeg sagde, at det ikke kan mærkes, shit man, men heldigvis varer smerten KUN i ekstremt kort tid,…
Posted by Joy K. Petersen on 20. maj 2015

 
LÆS OGSÅ: Joy frygtede voldtægt
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.