'Mig og min mor'-Joy er født med en kronisk ryglidelse

Reality-baben afslører, at hendes ryglidelse udløser mange kommentarer i fitnesscenteret.

Af Emilie Holm Egebro - 10. juni 2016 kl. 8:55

Den velkendte ‘Mig og min mor’-deltager Joy bruger ofte mange timer i fitnesscenteret. Hun får dog tit kommentarer omkring, at hun skal kigge sig selv i spejlet, da hun laver øvelserne skævt. Men det er der en særlig grund til.
– Jeg har desværre en skæv ryg, og derfor vil jeg altid være skæv. Jeg er født med skoliose -en ret udbredt ryglidelse i Danmark, som især piger ofte har. Nogle har det så slemt med lidelsen, at de skal opereres, så rygraden bliver mere lige, forklarer Joy på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor Joy’: Jalousien har drænet mig
–  Så længe, at det ikke gør ondt, skader det ikke at have skæv rygrad. Og min krop har for længst vænnet sig til det, så jeg ikke har smerter, når jeg løfter tungt. Nogle øvelser er bare skæve, og det kan jeg ikke gøre noget ved, da det er medfødt. Derfor er det heller ikke noget, som belaster min krop yderligere.
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Mia: Jeg er færdig med Joy
Se billedet af Joys skæve ryg nedenfor:


LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Joy forsvarer Amalie: Giv hende en chance
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.