‘Mig og min mor’-Nadialine: Det næste skridt er børn

Den tidligere reality-deltager Nadialine Von Bach er sammen med musiker-kæresten Maryann Cotton på syvende år.

Af Louise Andersen - 18. februar 2017 kl. 18:55

En lykkelig Nadialine Von Bach kunne til snigpremieren på ‘Paradise Hotel’ fortælle, at hun og musiker-kæresten Maryann Cotton kan fejre, at de har været kærester i hele syv år.
Selvom begge parter er meget fokuserede på deres karriere, har de vendt spørgsmålet omkring børn, og der er ingen tvivl om, at det er næste skridt for parret.
– Vi er begge to meget karrieremindede, og min kæreste er lige kommet hjem fra USA efter to måneders turné. Jeg har selv travlt med min blog og rejser også rigtig meget i forbindelse med den, så jeg tænker, at det venter lidt endnu – men selvfølgelig har vi da snakket om det, fortæller en smilende Nadialine til Realityportalen, men tilføjer så:
– Og så har vi jo været sammen i syv år. Det er jo det næste skridt, men hvornår det bliver, det ved jeg ikke.
LÆS OGSÅ: Nadialine ærgrer sig over nederlag
På trods af, at 31-årige Nadialine selv fortæller, at hun efterhånden er i en alder, hvor hun skal til at tænke på børn og familie, går der nok et par år, før den tidligere reality-deltager kan skrive mor på sit CV.
Det kan du høre meget mere om i videoen nedenfor.


 
Her ses Nadialine sammen med kæresten:

LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Nadialine: Sådan går det i dag
LÆS OGSÅ: Nadialine: Jeg vil af med de stædige kilo
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.