'Mig og min mor'-Mia har fået nyt ansigt - Her & Nu

'Mig og min mor'-Mia har fået nyt ansigt

Reality-deltageren har været gennem lidt af en forvandling.

Af Emilie Holm Egebro - 6. november 2016 kl. 12:55

Tilbage i april gik bølgerne højt mellem Joy og Mia fra ‘Mig og min mor’. Mia slog fast, at hun ville stoppe al kontakt til datteren, og Joy var skuffet over morens hårde udmelding.
Nu er de dog igen tilbage på god fod, og for nyligt gav Joy sin mor en lidt anderledes gave.
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Joy forsvarer Amalie: Giv hende en chance
– Min mor har tidligere sagt, at hun hellere vil have et gavekort til en klinik istedet for tøj, parfumer og så videre, så jeg tænkte, at nu får hun en overraskelse. Vi var derfor til forundersøgelse for et par uger siden, og her fik vi aftalt, hvad hun skulle have lavet, forklarer Joy på sin blog. Hun har efterfølgende været med sin mor på klinikken:
– Hun har nu fået azzalure ind mellem øjnene og på siden af dem, hvilket har samme effekt som botox, og så har hun fået lavet læber. Hendes læber var nemlig blevet skæve, efter en fejlbehandling fra en tidligere klinik. Min mor nød virkelig at blive forkælet og få de fine nye behandlinger, skriver Joy.
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Mia: Jeg er færdig med Joy
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Joy smider trusserne
 Se videoen nedenfor, hvor Mia er under nålen:


LÆS OGSÅ: Joy og mor Mia skal atter under kniven
LÆS OGSÅ: Trist Joy: Tilladt mig selv at få en høj fedtprocent igen
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.