'Mig og min mor Joy': Jalousien har drænet mig - Her & Nu

'Mig og min mor Joy': Jalousien har drænet mig

Joy K. Petersen har arbejdet meget med sig selv, da hun tidligere har været utrolig jaloux anlagt.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 12. maj 2016 kl. 17:50

Joy K. Petersen, som nu danner par med ‘Paradise’-hunken Carlos Zamor, har altid har haft svært ved at stole på mænd. En ting, som tit har påvirket hendes humør og energi meget. Det skriver ‘Mig og min mor’-stjernen nu i et ærligt indlæg på sin blog.
– Jeg har altid døjet med jalousi, og det har virkelig drænet mig for energi og ødelagt rigtig meget for mig. Prøv at tænk hele tiden at blive beskyldt for ting, man ikke har gjort. Det må være forfærdeligt, skriver Joy K. Petersen.
‘Mig og min mor’-stjernen har arbejdet meget med sig selv, da hun har svært ved at stole på mænd generelt. Men med Carlos skal det lykkes.
– Efter jeg har været sammen med Carlos, har jeg virkelig skullet arbejde med mig selv. Især fordi jeg har den forestilling, at alle mænd er svin, og de kun vil udnytte mig.
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Joy smider trusserne
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Mia: Jeg er færdig med Joy
Skylder forholdet at arbejde hårdt
Joy K. Petersen er utrolig glad for Carlos, hvorfor hun også føler, at hun skal arbejde med sig selv for at få forholdet til at fungere. Noget, hun allerede er godt i gang med.
– Jeg skylder også forholdet at arbejde med mig selv. Og det har jeg gjort i snart 2 år. Først nu er jeg begyndt at finde ro i mig selv, og hvor var det dejligt, da Carlos for eksempel var på Mallorca, at jeg ikke gik og dræbte mig selv med syge jalousi-tanker, skriver Joy på bloggen.
Da Joy K. Petersen har oplevet, hvordan jalousien kan dræne energien ud af kroppen, giver hun et bud på, hvordan man kan arbejde med jalousi i fremtiden.
– Det kræver i hvert fald, at du har en kæreste, hvor du føler at han er til at stole på. Og samtidig, at du også prøver at kontrollere dine tanker, lyder hendes gode råd.
Se galleriet af Joy øverst i artiklen. 
LÆS OGSÅ: Trist Joy: Tilladt mig selv at få en høj fedtprocent igen
LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Joys store forvandling
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.