'Mig og min mor'-Joy vil hjælpe de danske kvinder - Her & Nu

'Mig og min mor'-Joy vil hjælpe de danske kvinder

Mange kan ikke overskue triste og kolde januar, men sådan forholdet det sig slet ikke for reality-baben.

Af Emilie Holm Egebro - 29. december 2016 kl. 13:28

Tilbage i februar afslørede reality-parret Joy Petersen og Carlos Zamora, at de havde startet et firma op sammen med navnet FitnJoy. Her er de begge personlige trænere og rådgiver om træning og kost.

Mens mange danskere i lang tid har glædet sig til juledagene med kager, sovs og flæskesteg, ser Joy derfor mere frem til det nye år, hvor hun kan hjælpe folk med at smide de ekstra julekilo.

LÆS OGSÅ: Joy om forholdet til Carlos: Det var mig, der scorede ham

– Jeg glæder mig meget til, at det bliver januar, og jeg kan komme i gang med at træne en masse kvinder. Jeg er jo personlig træner, og det er altså begrænset, hvor mange der har lyst til at tabe sig og få en livsstilsændring i december. Derfor kan jeg næsten ikke vente til det bliver januar, og jeg kan få sat gang i karrieren igen, forklarer reality-deltageren og tilføjer:
– Derudover glæder jeg mig bare mega meget til, det bliver sommer. Jeg er simpelthen så træt af at skulle pakke mig fuldstændig ind for ikke at fryse hele tiden. Så det bliver virkelig at vi snart går en lidt varmere tid i møde.
LÆS OGSÅ: Reality-par går all-in: Starter fitness koncept
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Joy er født med en kronisk ryglidelse
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Mia: Jeg er færdig med Joy
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.