'Mig og min mor'-Joy forsvarer Amalie: Giv hende en chance

Realitystjernen fra ‘Mig og min mor’ er forarget over, hvordan folk kan være så lede mod gravide Amalie Szigethy.

Af Emilie Holm Egebro - 20. maj 2016 kl. 20:50

Tredje og sidste afsnit af den spritnye serie ‘Amalies Baby’ rullede over skærmen i går. Her har vi fulgt den gravide Amalie Szigethy helt tæt på – både i op-og nedture.
På de sociale medier har der dog efterfølgende været mange negative kommentarer at finde om Amalie, og hvordan hun ikke egner sig til at blive mor. Det har påvirket reality-kollegaen Joy fra ‘Mig og min mor’, som er meget vred over udtalelserne om Amalie.
– Jeg er rystet, og jeg synes ikke, at det er okay med de kommentarer, som voksne mennesker kommer med. Fordi man laver tv, og fordi man fyrer sprogblomster af, er det ikke ensbetydende med, at man er eller bliver en dårlig mor. Hvordan kan man tillade sig, at skrive så tarvelige ting om én, der venter barn?, skriver Joy på sin blog og fortsætter:
– I stedet for at svine hende til, synes jeg, at I burde give hende en chance. Jeg tror, at Amalie har en del at se til for tiden, og det hjælper da slet ikke at læse al den modgang, som I så flittigt udtrykker på sociale medier. Jeg føler virkelig med hende, og jeg er sikker på, at Amalie er et godt menneske, som er fyldt med kærlighed.
Joy slutter indlægget med at skrive, at folk bør tage sig sammen og glæde sig på Amalies vegne i stedet for at rakke hende ned.
LÆS OGSÅ: Se billederne: Amalie gravid og nøgen
LÆS OGSÅ: Amalie taler ud: ‘Amalies Baby’ er lavet på en løgn
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.