'Mig og min mor'-Jette indlagt - Her & Nu

'Mig og min mor'-Jette indlagt

I går blev Mor-Jette fra ‘Mig og min mor’ hastet på hospitalet med store smerter.

Af Louise Vilsbøl - 20. juni 2017 kl. 11:07

Det var en bekymret Mor-Jette fra ‘Mig og min mor’, der i går hastede mod hospitalet efter en dag med stærke smerter i sin mave, og det viste sig, at der var en god grund til smerterne.
– Jeg havde mega mange mavesmerter og skreg faktisk af smerter. Jeg var i biografen, og jeg regnede med, at det ville gå over, da man har meget luft i tarmen, når man er fedmeopereret, så jeg troede, det var luft i maven, men nej det blev værre, fortæller Jette til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: HOT LOVE: Mor-Jette viser manden frem
Derfor hastede hun til Herlev Sygehus, hvor hun fik noget morfin mod smerterne med det samme. Her vidste lægerne dog ikke så meget om patienter, der har fået foretaget en gastric bypass operation, så Jette blev overflyttet til Hvidovre Sygehus, hvor hun nu er indlagt med tarmslyng. Og det er ifølge Jette netop den tidligere operationen, der har forårsaget det tarmslyng, hun nu døjer med.
– Når man er gastric bypass-opereret, så har man chancen for tarmslyng som bivirkning. Men det går godt nu, og jeg har ingen smerter, fortæller Jette, som ikke har haft problemer efter sin operation før nu.
Det er fem år siden, Jette fik foretaget sin gastric bypass operation, og hun er stadig rigtig tilfreds med resultatet.
LÆS OGSÅ: Mor-Jette vender tilbage til skærmen
LÆS OGSÅ: Mor-Jette efter sit vægttab: De vil ikke fjerne maveskindet
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for ‘Mig og min mor’-Jessica

LÆS OGSÅ: Mor-Jette vender tilbage til skærmen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendiss