Mie Skovs bagdel er et hit: Tog røven på mig - Her & Nu

Mie Skovs bagdel er et hit: Tog røven på mig

Hvad der skulle have været en uskyldig tissepause i en rapsmark, er endt med at blive et viralt hit for ‘Vild med dans’-vinderen.

Af Thomas Vennekilde - 23. maj 2020 kl. 12:58
På en køretur i sidste uge skulle den tidligere olympiske bordtennisspiller Mie Skov, 33, pludselig tisse og bad chaufføren om at stoppe. Han forevigede hendes bare bagdel i den solgule rapsmark, og billedet blev så godt, at hun endte med at smide det på Instagram. Og herfra tog det for alvor fart. Tusindvis af mennesker har liket og kommenteret billedet.
LÆS OGSÅ: Geggo ramt af smertefuld bækkenløsning

– ‘Vild med dans’ åbnede for min feminine energi. Jeg er blevet legende og humoristisk, siger Mie Skov, der sammen med Mads Vad vandt programmet i 2013 (Foto: Anthon Unger)


– Billedet har virkelig taget røven på mig, men jeg har fået mange søde kommentarer, siger Mie Skov, der i dag driver sit eget fitnessfirma, Raise the Barre, hvor hun tilbyder individuel-, par- og holdtræning.
– Det var en tilfældighed billedet blev taget, men det er en god mulighed for mig til at vise det frem, som jeg laver, siger den tidligere ‘Vild med dans’-vinder.
LÆS OGSÅ: Oh Land afslører kønnet

Kræver hård træning

Siden hun delte billedet, har hun også fået en lang række henvendelser fra folk, der gerne vil have en lige så fordelagtig bagdel som hende. Men dem der troede, at der fandtes en hurtig genvej, bliver desværre skuffede.
– Det kræver vedholdenhed, vedholdenhed og vedholdenhed. Der findes ikke nogen trylleformular, lyder hendes skuffende melding.
LÆS OGSÅ: Sandra har mistet sine børn: Smerten sidder i mig
LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen åbner salon: Jeg gør det for min søn