Mick og Freja har holdt på en stor hemmelighed

I to måneder har Mick Skov og Freja Benedikte holdt på en stor hemmelighed, som de nu endelig kan dele.

Af Rikke Lynge - 22. februar 2021 kl. 13:39

Mick og Freja testede parforholdet i realityprogrammet ‘Singletown’ på discovery+, og selvom det var en hård sommer væk fra hinanden, så har det kun styrket deres forhold, og de er nu klar til at tage næste skridt i forholdet og flytte sammen, det afslører de begge på Instagram.

– Freja og jeg har langt om længe fundet vores fælles hjem. Vi er super glade for endelig at dele samme adresse og så småt begynde på vores liv sammen. Vi har forelsket os i Ørestaden, så her håber vi på, at kan have mange skønne år, skriver Mick på Instagram og uddyber til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Nødsaget til at deltage i realityprogram: Jeg havde simpelthen ikke lyst

Mick og Freja (Foto: privat)

– Vi flyttede ind allerede den 1. januar, så vi har boet her i cirka to måneder. Vi har ikke rigtig kunnet sige noget på grund af optagelserne til ‘livet efter Singletown’, fortæller Mick til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: KÆMPE BRØLER: Har du spottet fejlen?

Selvom parret har boet sammen to måneder, så mangler de en vigtig parforholdstest.

– Vi mangler stadig “Ikea testen”, når landet åbner op igen, og så skal vi jo også nå til enighed i, hvordan indretningen skal være, fortæller Mick, der dog ikke regner med, at det bliver en udfordring, da parret er ret ens.

– Så det bliver mere hyggeligt end udfordrende, slår Mick fast.

LÆS OGSÅ: Mick er transkønnet: Sådan reagerede min familie

Næste skridt i forholdet

Ifølge Mick er han og Freja nu klar til at tage næste skridt i forholdet.

– Næste skridt er helt utrolig spændende for os. Om det er projekt baby eller et lille nyt pelset familiemedlem, vil jeg ikke afsløre for tidligt, fortæller Mick.

LÆS OGSÅ: Derfor tror Google, Christian Arnstedt er død