Mick er færdig med sit kønsskifte: Jeg har kæmpet i så mange år

Mick Skov skal stadig forsvare sit køn, selvom han er gået igennem flere operationer.

Af Rikke Lynge - 13. august 2021 kl. 13:37

Da Mick Skov for rullende kameraer i ‘SingleTown’ offentliggjorde, at han er født som kvinde, mødte han meget respekt for sin ærlighed, men han blev samtidig mødt af en masse spørgsmål.

Mick har tidligere ikke ville udtale sig om, hvor langt han er gået i sit kønsskifte, og om han er gået “hele vejen” i sine operationer, men en ny debat på Instagram har fået ham til at åbne mere op, da han i disse dage modtager en masse negative kommentarer i forbindelse med, at hans kæreste Freja Benedikte har oprettet en profil på OnlyFans.

LÆS OGSÅ: Freja Benedikte på OnlyFans: Oplæres af Fie Laursen

– Jeg tror, jeg har ændret mening, fordi der sker så meget lige nu med Freja og jeg med OnlyFans. Andre mænd respekterer ikke, at hun er sammen med mig og ikke dem, fortæller Mick til Realityportalen.

De mange negative beskeder har fået Mick til tasterne på Instagram i et opslag, hvor han deler, at han også har en penis.

– Hvis folk spørger mig: “Er du en ægte mand?” Svarer jeg: “Hvad er en ægte mand?”, indleder Mick sit opslag.

LÆS OGSÅ: Her er han: ‘Ex on the Beach’-villaens hotteste fyr

– Jeg har kæmpet i SÅ mange år for at blive og ligne en “rigtig mand”, ligesom alle jer andre. Jeg har gennemgået diverse operationer for det ene og det andet, skriver Mick med emojierne aubergine og en mand med skæg.

LÆS OGSÅ: ‘Kærlighed hvor kragerne vender’-deltager har fundet kærligheden på Tinder

Til Realityportalen forklarer Mick, at han ønsker, at folk skal vide, at han har gennemgået det hele, men han ønsker ikke at uddybe yderligere.

– Jeg kunne nemt have forklaret det dybere, men jeg orker næsten ikke flere af spørgsmålene med hvor, hvornår, hvordan osv. i forhold til mit kønsskifte, da jeg synes det fylder alt for meget, forklarer Mick, der blot ønsker, at stormen omkring ham og Freja vil lægge sig igen.

LÆS OGSÅ: Türker melder ud om deltagelse i ‘Robinson Ekspeditionen’

Læs mere om