Michella vil toppe hitlisten - Her & Nu

Michella vil toppe hitlisten

Målet er klar for Michella Evers fra ’Big Brother’, hun vil have sin første single helt til tops på de danske hitlister.

Af Louise Vilsbøl - 29. juni 2012 kl. 11:18

Lige siden hun blev stemt hjem fra ’Big Brother’ ugen inden finalen, har der stået musik, musik og atter musik på programmet for Michella Evers. Hun tonede for første gang frem på de dansk tv-skærme i ’Singleliv’, men drømmen om at slå igennem som sanger har altid været det, der fyldte Michellas indre.
Og nu står hun foran sit store gennembrud. Efter ’Big Brother’ har hun fået sig en manager, og i aften udgiver hun sin første single til sin 25-års fødselsdagsfest. Derfor er hun heller ikke i tvivl om, hvad sommeren skal gå med.
– Mine planer for sommeren er at få mit sommerhit øverst på hitlisten, og få stablet et fedt festevent på benene – det bliver en fest, ingen vil gå glip af, trust me, siger hun om sin 25-års fødselsdag i aften (d. 29. juni), hvor reality-stjernen har inviteret alle sine fans.
LÆS OGSÅ: Michella: Derfor gik jeg fra kæresten.
Fans har inspireret den første single
Fansene og den kærlighed, hun har mødt fra dem, er nemlig det, der har inspireret Michella til den single, som bliver hendes første.
– Det en sang, jeg har skrevet specielt til dem. Så det bliver spændende at høre, hvad de synes om den, siger hun og afslører, at hun er overvældet over, hvor meget opmærksomhed hun har fået folk efter især ’Big Brother’
– Tiden lige efter programmet var ret hektisk. ALLE genkendte mig og var nærmest helt elektriske – det var simpelthen så sødt. Nogle af dem rystede, imens de fik taget billede sammen med mig og sagde, at de elskede mig – årh det da bare kærlighed altså!
Det varmer mit hjerte
Og Michella er da også rigtig tilfreds med den måde, hun er blevet fremstillet på i tv-programmerne, for som hun siger, det er jo sådan jeg er.
– Det er utroligt, hvor meget folk har fanget af min personlighed, mine værdier og min måde at håndtere ting omkring mig. De synes, at jeg er en stærk pige, med hjertet på rette sted – og det varmer mit hjerte at høre, for det også sådan jeg ser mig selv, fortæller hun.
Tv-karrieren har gjort det nemmere
Hun erkender da også, at tv-karrieren har været rigtig god for drømmen om at slå igennem på den musikalske scene.
– At have deltaget i tv-programmer har ændret en del. Før skulle jeg selv hele tiden gøre andre opmærksomme på, jeg var her i forhold til min musik og så videre. Nu, kontakter folk mig i stedet, fortæller hun og forstætter:
– Det har gjort forarbejdet en del nemmere, og nu kan jeg faktisk fokusere på det vigtige – nemlig at producere musik. Nu er kontakterne der, og det er ikke længere så meget op ad bakke. Det rigtig dejligt.
Bryder sig ikke om ’For lækker til love’
Og selvom hovedfokus er på musikken lige nu, så vil Michella da ikke afvise fuldstændig, at man kommer til at se hende på TV igen.
– Jeg kunne sagtens finde på at takke ja til andre TV-programmer – hvilke ved jeg ikke, men hvis der kommer et program, hvor jeg tænker, at det kunne jeg godt tænke mig at prøve, så ville jeg gøre det uden at blinke med øjnene, siger Michella. Hun er dog heller ikke i tvivl om, hvilket program, hun aldrig ville deltage i.
– Jeg kunne aldrig finde på at deltage i ’For lækker til love’ som deltager, trods de faktisk allerede sidste år tilbød mig at blive deltager efter min korte date med en deltagerne. Men jeg synes ikke om deres koncept med at skulle være ”for lækker til love”.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Læs mere om