Michaela slår fast: Jeg afsluttede forholdet, fordi Casper mødtes med Uyen

Ifølge 25-årige Michaela var det dråben, at Casper ikke fortalte hende om en aftale med Uyen.

Af Anna Løwe - 23. juli 2021 kl. 18:55

Mandag kunne Realityportalen afsløre, at ‘Bachelor’-Michaela havde en helt anden version af afslutningen på ‘Bachelor’ end den, Casper havde fortalt. Her lærte vi ellers, at Casper brød forbindelsen efter at være blevet forladt i lufthavnen, men Michaela følte sig mindst ligeså forrådt og mente, at Casper allerede tog afstand fra hende samme aften, som han havde givet hende den sidste rose.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Casper giver status på kærligheden: Her er jeg i dag

Nu fortæller hun dog, at deres forhold slet ikke sluttede i lufthavnen, men to dage efter – af en helt anden grund. Her fik Casper nemlig besøg af Uyen, der gennem hele programmet fremstod som en af hans klare favoritter.

– Det endte ikke den dag i lufthavnen. Jeg afsluttede det to dage efter, fortæller Michaela Realityportalen og fortsætter:

– For at være helt ærlig har Casper aldrig givet mig en chance. Hvem dropper en person, fordi planerne ikke lige hænger sammen? To dage efter episoden i lufthavnen taler vi sammen igen. Og dér finder jeg ud af, at Uyen er taget til Aarhus, hvor hun skulle møde Casper. Jeg følger hende på Instagram, så jeg kunne se, hun var der, og jeg havde det på fornemmelsen. Casper havde lovet mig at give mig besked, hvis han skulle mødes med nogle af de andre piger, for det er jo nogle, han har datet. Det snakkede vi om den aften, jeg fik den sidste rose. Han skulle nok sige det til mig. Men han har alligevel lavet en aftale med Uyen bag min ryg. Dér tænker jeg bare, at han jo slet ikke har været commited til mig. To dage efter vi er landet, ser han en af de andre piger igen. Så han har ikke bare afsluttet det, det var en konfrontation. Og det er så dér, jeg bliver nødt til at afslutte det hele.

– Jeg blev også skuffet, for det var da heller ikke de værdier, jeg ledte efter i en mand. Så er han ikke en mand for mig.

LÆS OGSÅ: NU TALER MICHAELA: Caspers historie mangler afgørende detaljer

Artiklen fortsætter under billedet …

Michaela, Uyen, Sidse, Sandra på gruppedate. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

Casper havde allerede besluttet sig

Ifølge Casper sluttede forholdet mellem ham selv og Michaela, fordi han fandt ud af, at de ikke havde det samme værdigrundlag. Han så episoden i lufthavnen som et udtryk for, at Michaela ikke kunne sympatisere med hans følelser, og det var dråben for ‘Bacheloren’. Men Michaela mener ikke, det er en god nok forklaring:

– Jeg forklarede ham mit perspektiv, men det var som om, han allerede havde lukket af og besluttet sig for, at vi var for forskellige. Jeg tænkte, om det kunne have haft noget med Stine at gøre, da Casper fulgtes med hende, Bolette og Jaffer fra flyet og tog over en time om at komme ud. Jeg føler mig lidt dum, da jeg står der og venter og mangler min partner.

LÆS OGSÅ: Afvist i sidste øjeblik: Nu er hun flyttet sammen med kæresten

Hun fortsætter:

– Vi snakkede sammen over telefonen, da han var i toget, og dér var vi begge irriterede. Så vi snakkede ikke mere om det, før der gik en dag eller to mere. Her afslutter vi det så og afrunder det. Det er meget kort proces. Han vidste, vi var forskellige. Hvis han var interesseret i at udforske min mystik, hvorfor har han så ikke brugt mere end to dage på det? Det er så dømmende, at han kan gå fra at være så accepterende i Rhodos til så at være en person, der dømmer mig på mine forskelligheder. Han havde accepteret mig, og bagefter kunne han ikke. Det er dobbeltmoralsk.

LÆS OGSÅ: Casper misundelig på Jaffer

Har lært at udforske kærligheden

Selvom ‘Bachelor’ heller ikke endte som et kærlighedseventyr for Michaela, er hun alligevel glad for at have deltaget og vælger at fremhæve de positive ting ved oplevelsen:

– Jeg er single i dag, selvom jeg ikke havde regnet med det. Jeg vil gerne finde den rigtige, så det er jeg åben for. ’Bachelor’ har været en god udfordring, og det har hjulpet mig til at ville gøre en indsats for kærligheden. Jeg fortryder ikke, at jeg har været med, fortæller Michaela, der godt ved, at hun selv bærer en del af skylden for det narrativ, der har fyldt i medierne:

– Jeg ved godt, det også lidt er min egen skyld, da jeg ikke har fortalt min historie før nu. Men jeg kunne være lige så sur og lige så skuffet, og jeg kunne også dømme ham, fordi Casper brugte en time på at komme ud i lufthavnen, hvor jeg jo ventede. Alle de ting, han sagde i ‘Bachelor’ om at kunne se en fremtid… Hvordan kan du så droppe en person så kort tid efter, hvis du ser en fremtid? Det er synd at vurdere en person ud fra misforståelser. Det er for kort grundlag – så ‘mystisk’ som jeg er, så er der jo mange flere sider ved mig.

– Hvis han dømmer mig ud fra det, så synes jeg det er … Jeg ved ikke, hvad for nogle værdier, det er. Men jeg havde jo sympati, jeg snakkede med ham i over en time i toget, fordi jeg er sympatisk. Jeg synes, det er lidt ærgerligt, hvis jeg nu skal være det sorte får, afslutter Michaela.

LÆS OGSÅ: Casper sætter ord på sit valg: Derfor fik hun den sidste rose

Casper har tidligere fortalt Realityportalen, at han både mødtes med Stine og Uyen efter hjemkomsten, men blev enige med alle parter om ikke at rive op i gamle sår, og derfor blev det ikke til mere mellem ham og nogle af dem. I dag har både Uyen og Stine kærester.

Læs mere om