Michael og Maria forgiftet på ferie

Hvad der skulle have været en dejlig kærlighedsferie endte i et sygdoms-mareridt for parret.

Familien fra Holtewood
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 3. april 2014 kl. 14:30

Maria Rudi og Michael Monetz var i sidste uge på ferie i badebyen Hurghada i Egypten for at fejre Michaels 50-års fødselsdag. Men ferien tog noget af en drejning, da Maria Rudi fik en kolibakterie-forgiftning. Det skriver HER&NU.
– Jeg tror aldrig, jeg har kastet så meget op i mit liv. Jeg blev til sidst dehydreret, og hotellet ringede efter en læge, der kom og lagde drop. Jeg var blevet helt svag med meget lavt blodtryk og meget svag puls, så han blev på hotellet og holdt øje med mig, fortæller Maria til HER&NU.
– Det er noget af det værste, jeg har prøvet i mit liv. Det er helt ubeskrivelige mavesmerter. Jeg kan slet ikke forklare, hvor meget man kaster op, og hvor meget væske man taber, siger Maria til ugebladet
Parret er tilbage i Danmark, hvor de så småt forsøger at kommen ovenpå igen.
Efter sådan en grim oplevelse, er der nok ikke så meget at grine af.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.