Michael Monetz: Vi mangler ikke penge - Her & Nu

Michael Monetz: Vi mangler ikke penge

I sidste uge blev realitystjernen ellers dømt for trusler mod en mand, som skyldte ham penge.

Af Helle Bill Madsen - 16. september 2016 kl. 17:55

Reality-parret Maria Donna Rudi Dahl og Michael Monetz kunne sagtens smile lørdag aften i Tivoli. For Michael havde nemlig, ugen forinden, været i retten tiltalt for trusler og dødstrusler, men endte med at blive frikendt for anklagen om dødstrusler, men idømt 20 dages betinget fængsel for trusler.
– Det er en fyr, som har stjålet 450.000 kr. fra mig, og så bliver jeg altså en anelse sur. Det er typisk i Danmark, man må godt stjæle penge fra én, men man må ikke kræve dem tilbage, forklarer Michael og fortsætter:
– Jeg har sgu aldrig truet nogen på livet. Jeg har stadig betænkningstid, om jeg vil anke dommen eller ej. Det er én, som jeg har arbejdet sammen med om mine solbrillekollektioner og udstyr til vores skønhedsklinik, og han har stjålet i alt 1,5 mio. kr. fra forskellige folk.
LÆS OGSÅ: WOW: MichaelMonetz er blevet kæmpestor
Michael Monetz er dog fortrøstningfuld og står ikke og mangler penge.
– Vi skal nok får vores penge tilbage. Vi klarer os, vi mangler ikke penge, og det er jo over et år siden, at fyren stjal pengene fra mig.
LÆS OGSÅ: DRAMA: Michael Monetz trukket i retten af mediegigant
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.