Michael Meyerheim mindes 'Lykkehjulet': En skøn legeplads - Her & Nu

Michael Meyerheim mindes 'Lykkehjulet': En skøn legeplads

På mandag er det tid til et gensyn med TV 2-succesen ‘Lykkehjulet’.

Af Helle Bill - 30. september 2018 kl. 11:58

Når den klassiske kendingsmelodi fra ‘Lykkehjulet’ på mandag klokken 20.00 i anledningen af TV 2’s 30-års jubilæum lyder ude i stuerne, så vil det ikke bare være et herligt gensyn med quizzen fra 1990’erne, men også et gensyn med flere af de tidligere værter på ‘Lykkehjulet’.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Jeg drømte om at vende bogstaver i ‘Lykkehjulet’
LÆS OGSÅ: Ærlig Erik Brandt på randen af selvmord
Det er Mikkel Kryger, der bestyrer hjulet, og han kan bl.a. byde velkommen til Bengt Burg, Keld Heick og Michael Meyerheim, som var den allerførste vært på ‘Lykkehjulet’ for 30 år siden.
– Det glæder jeg mig til. Det bliver jo en slags genkald af min tv-mæssige barndom, og så bliver det en slags reunion-klassefest med de andre værter. Jeg husker jo især Bengt Burg, som jeg arbejdede sammen med ude på Nordisk film. ‘Lykkehjulet’ var min start på tv og den første gang, jeg skulle stå foran et kamera. Dengang gjorde man ikke meget ud af værtstræning, så det var “learning by doing” og bare ind foran kameraet, husker Michael Meyerheim, 69, der især glæder sig til et andet gensyn.
LÆS OGSÅ: Dennis Knudsens mareridt: Hjemløs

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se en olympisk helt og YouTube-stjerne strippe og smører sig ind i kokosolie.


LÆS OGSÅ: Janni afslører: Sådan er mit forhold til de andre ‘Forsidefruer’
– Carina Jensen var så fuld af godt humør og glæde og altid optimistisk. Hun kunne bringe det hele ned på jorden, når jeg var meget nervøs. Hun havde jo erfaring som model foran et kamera i mange år, og så er hun ret intelligent, så det var en fornøjelse at lave tv med hende. Vi havde ret frie hænder til at påvirke optagelserne, og ‘Lykkehjulet’ var en skøn legeplads. ‘Lykkehjulet’ blev jo TV 2’s store gennembrud hos seerne i en tid, hvor de havde svært ved slå igennem med nyheder og underholdning som ‘Eleva2eren’.
Se ‘Lykkehjulet’ mandag klokken 20.00 på TV 2.
LÆS OGSÅ:  CHOK! ‘Landmand’-stjerne er gået konkurs
LÆS OGSÅ: CHOK! Jussis bog forsinket efter sygdom
LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand