MGP-stjerne får lavet nye bryster

Til december skal den tidligere MGP-sanger under kniven, og for nogle år siden havde hun på ingen måde forestillet sig, at det skulle ske.

Af Caroline Grønne Wigdal - 24. november 2021 kl. 6:55

Den tidligere MGP-stjerne Anne Gadegaard har længe gået med en hemmelighed, og nu har hun valgt at dele den med omverden.

Artiklen fortsættes under videoen med Drew Sycamore, der er til DMA…

LÆS OGSÅ: Derfor er der ingen ‘Robinson’ på Viaplay

– Nu kan jeg ikke holde det hemmeligt længere! I en alder af 30 år og et barn rigere har jeg taget en stor beslutning. Jeg skal have lavet mine bryster, skriver hun i et opslag på Instagram og på sin blog. 

Anne Gadegaard har flere gange haft fastsat en dato for, hvornår hun skulle under kniven, men corona gjorde, at operationen igen og igen blev udsat.

LÆS OGSÅ: Amanda Sascha og Ralf om diskussion: Mange ting er klippet fra

Men nu skal sangerinden altså have sin brystoperationen foretaget i december.

På bloggen uddyber hun, hvorfor hun har valgt at blive opereret.

– Jeg har aldrig tænkt, at jeg skulle have lavet mine bryster. Jeg har altid været så glad for dem! Men efter amningen sluttede med Filippa, så skete der bare noget med dem. De blev rigtig små og mistede meget volumen. Hver gang (og stadigvæk) jeg kigger mig i spejlet, bliver jeg rigtig ked af det, skriver Anne, der i januar 2019 blev mor til Filipa.

LÆS OGSÅ: Direkte i ‘Robinson’-finalen: Det var nederen

Anne Gadegaard blev kendt i 2003, hvor hun vandt MGP med sin sang ‘Arabiens drøm’, og siden har hun udgivet flere albums.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af ANNE GADEGAARD (@annegadegaard)