MGP-stjerne får lavet ansigtet

MGP-stjernen vil gerne have et mere harmonisk ansigt.

Af Caroline Grønne Wigdal - 15. december 2019 kl. 8:58

For den 28-årige blogger og sanger Anne Gadegaard blev i dag dagen, hvor hun kom et skridt tættere på det udseende, som hun gerne vil have. Det gjorde hun med hjælp fra en meget lang nål og kyndige hænder hos skønhedsklinikken Retouch Clinic i København.
– Der er nogle ting, jeg gerne vil prøve med mit ansigt. Det er ikke noget med botox, slår Anne fast i en story på sin Instagram-profil.
LÆS OGSÅ: Sazeline trækker stikket: Har brug for en detox
– Det er ikke, fordi der er noget galt med botox. Det er bare ikke det, jeg skal have lavet. Men jeg vil gerne have et mere harmonisk ansigt, så jeg skal have lidt filler sprøjtet ind ved randerne under øjenene. Som mor er man jo kronisk træt, så det er måske meget godt, der lige kommer lidt ind der, siger hun på vej til skønhedsklinikken.
LÆS OGSÅ: WHAT! ‘Nybyggerne’-deltager scorer 3 millioner

Glad for resultatet

Udover at få sprøjtet filler ind under øjnene, har Anne også fået filler sprøjtet i hagen og ved kæberne. Det skal få hendes kæbelinje til at fremstå mere skarp og markeret, som også vil få ansigtet til at se mere slankt ud.
– Det er første gang, jeg får det gjort. Jeg har før fået noget der hedder skin booster behandling i min hals for at dække rynkerne der, siger Anne til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Realitybabe i biluheld: Det var karma
– Det er ikke et ønske, jeg har gået med længe. Jeg opdagede det for nogle måneder siden, og syntes det var ret vildt, hvad det kunne gøre ved ens ansigt. Jeg har set så mange fantastiske resultater, så jeg fik lyst til at prøve det. Og jeg er virkelig glad for resultatet, uddyber hun.
Når hævelsen har lagt sig, vil Anne lægge billeder fra før og efter behandlingen på Instagram.
DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Derfor blev Janni og Amalie uvenner