Mette om exit: Programmet tog en markant drejning

Sex, druk og skænderier har været kendetegnende for denne sæson af ‘Paradise Hotel’ – og det blev torsdag for meget for Mette, der valgte at tage hjem fra de luksuriøse omgivelser.

Af Mikkeline Andersen - 8. februar 2013 kl. 8:22

‘Paradise Hotel 9’ kan allerede nu skrive sig ind i ‘Paradise’-historiebøgerne, som den sæson, hvor der er blevet knaldet mest. Og det er uden tvivl en sæson, der har skruet på alle knapper, der får deltagerne til at give sig selv det ekstra, der skal til for at skille sig ud fra de andre programmer. Men det blev for meget for Mette, der valgte at forlade programmet af egen vilje.
– Pludselig tog programmet en markant drejning – både med festerne og menneskene. Der var lagt op til, at det skulle blive den vildeste sæson, og hvis det indebar at rende nøgen rundt, så var det sådan. Det skræmte mig en smule, siger Mette til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Den gamle’ om ‘Paradise’-exit: Det er skuffende
Stoppede, mens legen var god
Mette er overbevist om, at det cast, der er på hotellet, kan gøre denne sæson til den vildeste nogensinde i programmets historie. Men det skulle være uden hende, for hun kan ikke stå inde for konceptet længere.
– Det var voldsomt at se og mærke på egen krop (red. hvordan konceptet var). Det blev for meget med ‘Miss Paradise’ og femkanten i poolen. Jeg ville ikke smide skallen hjemmefra – så jeg stoppede, mens legen var god.
Den smukke pige fik aldrig den bedste start på det, der skulle have været et ‘Paradise’-eventyr.
– Der var for stor kontrast mellem den stille og rolige person, som jeg er, og så til at hænge i lamperne.
LÆS OGSÅ: Tina Maria brager igennem som model
Havde ingen forventninger
Det var med blandede følelser, at Mette valgte at tage til Mexico for at deltage i ‘Paradise Hotel’. For hun vidste ikke helt, hvad hun kunne forvente ved at være med.
– Jeg forventede, det ville være som på TV  – et spil og gode omgivelser. Men jeg havde alligevel ikke kunnet sætte nogen forventninger op, så det var med blandede følelser, at jeg tog af sted, forklarer hun.
En af de ting, hun tvivlede på, var, om hun kunne passe ind på hotellet – og det kunne hun som bekendt ikke.
– Jeg havde det ikke godt og var ked af at være der. Så det var ikke den oplevelse, som jeg havde troet.
LÆS OGSÅ: Mette: Jeg er en kontrolfreak
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.