Mette fra 'Luksusfælden': Sådan går det nu

Mette Olesen deltog i aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’. Læs her, hvordan det er gået hende siden optagelserne.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 1. april 2014 kl. 21:00

I tirsdagens afsnit af ‘Luksusfælden’ mødte vi den 38-årige alenemor til tre, Mette Olesen, der helt havde opgivet at holde styr på sin økonomi.
Der var blandt andet et udestående med SKAT, lån til en laseroperation til øjnene, et billån, lån af forældrene på 70.000 kroner og lån af en ven på 5.500 kroner.
– Jeg var nået til det punkt, hvor jeg ikke selv kunne komme videre, og jeg havde virkelig brug for hjælp til at få styr på økonomien, siger Mette Olesen om sin medvirken i programmet, til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ’Luksusfælden’-par: Ikke sjovt at blive udstillet på tv
Huset sat til salg
Og så var der det altoverskyggende lån i Mette Olesens tidligere hus, som hun havde boet i sammen med sin eks-mand. Her skyldes nemlig samlet 1,5 millioner kroner i huset, og det hænger stadig som en sort sky over Mettes liv, selvom huset nu er sat til salg.
– Det var en meget positiv oplevelse, og eksperterne hjalp mig lidt med at få styr på min egen økonomi. Men desværre kunne de ikke gøre så meget i forhold til huslånet, som jeg havde håbet på. Heldigvis er huset nu sat til salg, siger Mette Olesen og fortsætter:
– Jeg holder mig til det budget, som eksperterne lagde, således at jeg ikke længere skal være bange for, at kreditkortet er spærret, når jeg handler ind.
LÆS OGSÅ: Par fra ‘Luksusfælden’: Vi føler os snydt af TV3
Situationen er blevet forværret
Men her stopper også de gode nyheder, for Mette Olesen er i mellemtiden blevet fyret fra sit job som bygningsmaler.
– Min situation er blevet forværret på grund af min fyring, hvilket gør, at jeg ikke kan betale af på mine lån, som jeg burde. Det er noget skidt. Og så kommer jeg ikke videre, før det hus er solgt, siger Mette Olesen, der nu har opsagt sit lejemål for at finde noget andet at bo i.
– Til juli flytter jeg og børnene til Jylland, hvor min familie bor. Jeg har brug for at komme tættere på dem og få noget ro, siger hun til slut.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-par raser over iskolde eksperter
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.