Mette Blomsterberg skal skilles: Det er ulykkeligt for os begge

Efter 28 års ægteskab skal tv-konditoren skilles fra sin mand, Henrik.

Af Nikolaj Vraa - 27. oktober 2021 kl. 17:36

Kærligheden brast, og den tidligere dommer i ‘Den store bagedyst’ skal skilles fra sin mand. Det fortæller de i et fælles opslag på Instagram.

– Henrik og jeg har valgt at gå hvert til sit efter mange, mange gode år sammen. Det er ulykkeligt for os begge to – en virkelighed som gør ondt. Det er en svær tid, specielt for vores piger og derfor beder vi pressen om at respektere, at vi som familie får den nødvendige ro til at finde os selv, lyder det i den korte meddelelse.

LÆS OGSÅ: Mette Blomsterberg genforenet med Jan Friis-Mikkelsen

Artiklen fortsættes under videoen, hvor man kan se Dennis Knudsens søn blive døbt.

Det er blot et par uger siden Henrik Blomsterberg deltog i receptionen for Mettes nye kogebog, ‘Tærter’, ved en reception på Gyldendal i København.

Mette og Henrik Blomsterberg med døtrene Laura, 21, og Maja, 17 ved receptionen på forlaget Gyldendal. (Foto: Klaus Bo Christensen)

I et interview med Femina har Mette Blomsterberg tidligere fortalt åbent om problemerne i hendes og Henriks forhold ligesom hun talte om sin baggrund som skilsmissebarn.

– Jeg er skilsmissebarn på godt og ondt – med hvad det indbragte af skidt og møg. En hæslig skilsmisse, jeg kan huske mig selv ligge og græde under dynen og tænke: ”Det er ikke rart at være i det her”. Måske er det også derfor, jeg gør mig umage for, at min egen familie og mit eget parforhold består. Jeg har vel været lige knap syv, da mine forældre blev skilt. Jeg er fire år yngre end min yngste bror, jeg var lille og den eneste pige, det tror jeg også betyder noget. Så kan man sige, det var da også synd for mig, at mine forældre blev skilt. Jeg husker det seriøst heller ikke som noget fedt, det er en af de første byggesten i mit liv, og den ligger tungt, en af dem, hvor man tænker uuuh. Men der VAR også nogle år, som jeg husker som rare, og en familie, der fungerede trods alt, sagde hun til Femina.

LÆS OGSÅ: Blomsterbergs døtre: Mors juleglæde smitter