Mette Blomsterberg i sorg: Min bror har fået fred

Sidste uge var hård for den tidligere ‘Bagedyst’-dommer.

Af Helle Bill Madsen - 25. april 2020 kl. 15:58
Midt i kagebagning til dronningens fødselsdag i sidste uge fik konditor og tv-vært Mette Blomsterberg noget af en følelsesmæssig mavepuster. Hendes niece og nevø overbragte hende en meget barsk besked om deres far, Mettes storebror, Morten.
LÆS OGSÅ: Linette efter ‘Luksusfælden’: Afsoning udsat
– Det har været en rigtig svær dag. Ærligt, så er det kun fordi, jeg er professionel og ikke vil svigte, at jeg kunne gennemføre dagen. I går fik jeg en rigtig trisk besked af min niece og nevø. Deres far, min bror Morten, har endelig fået fred for sine dæmoner, og har fået den ro i sit sind, som han fortjener. Det kan sikkert lyde barsk for nogen, men jeg er meget taknemmlig for, at han nu har fået fred. Tanker og kærlighed til min bror, skrev Mette Blomsterberg, 50, på sin Instagram.
LÆS OGSÅ: Endelig! Ærlig Amalie forklarer forholdet til Mikkel Skelskov
Mette Blomsterberg er den yngste i en søskendeflok på fire. Hun havde tre storebrødre, og storebroderen Morten arbejdede blandt andet som musiklærer.
LÆS OGSÅ: Castberg om Heini fra ‘Med kniven for struben’: Forfærdelig chef