Methea afslører: Derfor valgte jeg Freya til partnerceremonien

Læs hvorfor Methea vælger at danne par med Freya i aftenens partnerceremoni.

Af Linnea Thorseth - 1. december 2022 kl. 20:58

Kemien er uden tvivl god mellem Nina og den nyest ankomne paradiso Methea.

LÆS OGSÅ: Paradiso single igen: Var utro

Alligevel er det Freya, som Methea vælger over Nina til at være sin partner, og dermed Nina, som må forlade paradiset efter aftenens partnerceremoni.

– På tidspunktet for partnerceremonien kan jeg allerbedst med Nina. Jeg synes, Nina er helt vidunderlig, og vi klinger sindsygt godt sammen, forklarer Methea til Realityportalen og fortsætter:

– Når det så er sagt, så er jeg kommet ind tre timer før en partnerceremoni. Jeg ved, det er et long shot at få Mads F bag mig, og derfor må jeg begynde at overveje, hvordan jeg bedst får vist ham noget tillid.

LÆS OGSÅ: WHAT! Ændringer i sidste øjeblik på ‘Paradise’

Mads F ville have været første valget

Methea giver tydeligt udtryk over for Mads F, at hun ønsker ham som partner og dermed, at han skal stille sig bag hende.

Mads F. og Julie Iben. Foto: Viaplay.

LÆS OGSÅ: Emil og Naja afslører hemmelig aftale bag kameraet i ‘Robinson’

Mads F. er dog usikkerheden selv, da han ikke ved, hvem han kan stole på. Han tager det sikre valg og stiller sig bag sin tidligere partner Julie Iben.

Når Methea ikke kan få Mads F bag sig, går hun i stedet efter en, som Mads F. stoler på.

– Freya har hele dagen talt Mads F’s sag, hvilket indikerer, at de to spiller sammen. Derfor vælger jeg, som jeg gør. For selvom jeg havde god kemi med Nina, så synes jeg også, at Freya er virkelig skøn og ægte. Så jeg er glad for, at jeg valgte, som jeg gjorde, forklarer Methea.

Nina, Methea, Freya, Jens og Miranda.
Foto: Janus Nielsen.

Timerne op til en partnerceremoni er kaotiske. Og når man oveni er ny spiller, er indtrykkene ekstremt mange, ifølge Methea.

– Mit indtryk var, at flest så Freya inde på hotellet, og derfor var det desværre Nina, der blev valgt fra, afslutter Methea.

LÆS OGSÅ: Loay og Emil afslører: Overtrådte reglerne i ‘Robinson’

Følg med i ‘Paradise’ hver tirsdag, onsdag og torsdag på Viaplay.