Fra mesterbager til bundplacering: Derfor gik det galt

En misforståelse fik afgørende betydning for Sune i 'Den store Bagedyst'.

I onsdagens afsnit af 'Den store bagedyst' var deltagerne blandt andet udfordret af at skulle lave en påskekylling ud af et påskeæg fremstillet af hvid chokolade. Det har krævet en chokolade-temperering, og som aftenens afsnit har vidnet om, er det bestemt ikke nogen let opgave.

Sidste uges mesterbager, Sune Demant, kom på lidt af en rutsjebanetur, da han gik fra en topplacering i forrige uge til en bundplacering i aftenens udfordring. Chokolade-ægget kiksede for den 33-årige fynbo, og det var der en grund til.

- Det gik galt, fordi vi havde fået udleveret sådan nogle infarød-termometre. Og de målte kun udenpå, men det vidste jeg ikke, så den der temperering den endte med at blive, for at sige det ligeud, helt ude og skide, fortæller Sune til HER&NU.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-Inge om at se sig selv på tv: Jeg er simpelthen så grim

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-Jesper kæmper for at blive far: Det er mega hårdt

Det havde været værre, hvis...

Selvom det er en ærgerlig tandlæge og ph.d.-studerende, der må se sig sat tilbage i konkurrencen af en misforståelse, er han alligevel fremadsynet og afklaret.

- Jeg har det sådan, at så længe man forstår, hvorfor det gik galt, så er det ikke så slemt. Det havde været værre, men hvis man havde stået og syntes, at alt var godt uden at forstå, hvad der skete, siger Sune til HER&NU.

I aftenens udsendelse var det den pensionerede sømand, Inge Simonsen, der måtte forlade konkurrencen, som fortsætter for de resterende 8 amatørbagere i næste uge.

Artiklen er oprindelig bragt på herognu.dk.

LÆS OGSÅ: 5 ting du ikke vidste om ‘Den store bagedyst’

LÆS OGSÅ: Seerne raser over snyd i ‘Den store bagedyst’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.