Messerschmidt støtter kæresten: Kys og komik

Morten er blevet en del af Dots syngeshow i ‘Bakkens Hvile’, hvor der laves sjov med ham under bijobbet som bartender tæt ved scenen

Af Kenth G. Madsen - 12. juni 2022 kl. 13:55

Morten Messerschmidt, 41, er efter sin bartenderdebut for et par år siden blevet en del af ensemblet hos syngepigerne i ‘Bakkens Hvile’ nord for København.

Artiklen fortsætter under billedet

Messerschmidt serverer fadbamser, vin og drinks i flot stil. Det holder både syngepigerne og gæsterne af. (Foto: Peter Hauerbach)

LÆS OGSÅ: Jasmin taler ud om dyb hemmelighed: Min største smerte

Artiklen fortsætter under videoen af brødrene Jeppe og Nikolaj fra ‘Først til verdens ende’…

Og ved sidste uges premiere på det nye show serverede han traditionen tro øl, vin og drinks til publikum i flot stil. Efter tæppefald høstede han ovenikøbet kys fra kæresten Dot Wesmann, 64, der som chef-syngepige også havde dedikeret en sang med en sjov tekst til den nye DF-formand ved fadølsanlægget i baren. Og spøgen så ud til at fornøje ham, mens han undervejs fik sig et godt glas øl.

Artiklen fortsætter under billedet

Dot og Messerschmidt har været kærester med korte afbrydelser siden 2007. (Foto: Peter Hauerbach)

LÆS OGSÅ: Medina har født: Mor til to

Da de festklædte syngepiger uddelte røde roser til sangen ”Køb blomster, køb blomster”, løftede de lystige fruentimmere samtidig op i kjolerne, blotlagde strømpebåndene, og struttede med kavalergangene, så herrerne blev fristet til at spendere drikkepenge i knitrende pengesedler. Og sådan har det været igennem 145 år.

Syngepigerne Ann Farholt, Tina Grunwald, Sus Mathiasen og Dot Wessmann fik sig et glas bobler oven på en flot finale på det nye show. (Foto: Peter Hauerbach)