Mændene fra 'Divaer i junglen afslører: Sådan er divaerne i virkeligheden

Hvad tænker man egentligt, når man bliver lukket ind i en jungle med seks af Danmarks største divaer?

Af Louise Andersen - 25. marts 2018 kl. 19:25

Der er et ganske særligt twist i den nye omgang af ‘Divaer i junglen’. De velkendte reality-divaer, som i år er Fie Laursen, Maja Bebe, Janni Ree, Sasha Klæstrup, Caroline Petersen og Rikke Chili, får nemlig selskab af fire ganske almindelige håndværker-typer. Mændene hedder Dennis, Dennis, Mogens og Johnny, og ’Divaer i junglen’ har virkelig givet dem én på opleveren.
– Det har været fedt. En kæmpe oplevelse. Vi havde en masse fordomme, inden vi meldte os til programmet og tænkte: ”Hvad er det for noget lort, vi har rodet os ud i?”, fortæller de.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen lover: I får en ny side at se af mig i junglen
Det var ikke meget, de fire mænd kendte til divaerne forud for optagelserne, og det første møde var da også lidt af en oplevelse for mændene.
– Da vi mødte dem, tænkte vi: ”Hold da kæft! Den er jo helt slukket på halvdelen af dem”, men der er jo noget andet bag tv-facaden. De er jo også mennesker, og de er ganske fornuftige, fortæller de.
LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører: Sådan er mit forhold til de andre ‘Forsidefruer’

Blind tilmelding

Flere af de fire mænd anede faktisk slet ikke, at det var et realityprogram, de havde tilmeldt sig.
– Jeg så opslaget på Facebook, og der stod bare, at de søgte rigtige mænd med hænderne skruet rigtigt på. Så tænkte jeg, at de søgte nogen til at lave kulisser, og så tænkte jeg ikke mere over det, så jeg tilmeldte mig bare. Så gik der et par dage, og så blev jeg ringet op, fortæller 31-årige Johnny Mikkelsen og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup: Sådan klarer min søster sig i ‘Divaer i junglen’
– Så var der én, der spurgte, om jeg var en rigtig mand, og det svarede jeg ja til. Så sagde han: “Det er til et program”, og jeg var sådan: “Et program?!”. Jeg havde slet ikke læst den annonce. Så tog jeg så til casting, og så kom jeg med.
’Divaer i junglen’ har premiere mandag den 2. april klokken 20.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Troede du, Fie og Carolines bitchfight var slut? Tro om igen!
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Maja savner en kæreste