Melvins debut i ‘X Factor’: Det gjorde stort indtryk

Komikeren fik en forsmag på arbejdet som vært, da Sofie Linde tog ham i hånden ved den første ‘X Factor’ fredag aften.

Af Kenth G. Madsen - 12. februar 2021 kl. 20:55

For første gang fik Melvin Kakooza en forsmag på, hvad der venter ham i rollen som vært i liveudsendelserne af ‘X Factor’, der går i luften fra 26. februar. Det populære talentshow optages også i år i Priorparken, Brøndby frem til finalen den 9. april.

Melvin overtager her værtsrollen som barselsvikar for Sofie Linde, der for nylig fødte sin anden datter. Ved bootcamp fredag aften introducerede Sofie Linde den 29-årige komiker for det konkrete indhold af jobbet, og Realityportalen har efterfølgende fået hans reaktion.

LÆS OGSÅ: Kia løfter sløret for sine diagnoser

Hvordan oplevede du at være føl hos Sofie?

– Det er altid fedt at være med i kulissen og få lov til at se mesteren udføre sit værk. Det fik jeg lært rigtig meget af, svarer han i en mail til Danmarks største online realitymedie.

Hvad gjorde størst indtryk på dig?

– Det gjorde et stort indtryk at opleve, hvor stort et mandskab, der er bag ‘X Factor’. Der er mange mennesker, der arbejder for, at man kan få en god oplevelse derhjemme på skærmen.

LÆS OGSÅ: Peter Birch om Amalies fravalg: Jeg kan godt følge hende

Føler du dig godt tilpas i rollen?

– På bootcamp var ‘X Factor’-holdet og Sofie Linde med til at gøre mig 100 % sikker på, at jeg er tryg og tilpas i rollen.

Glæder du dig til at stå på egne ben, og hvad vil du gøre?

– Jeg glæder mig til at komme i gang, og jeg vil gøre det, som jeg er blevet bedt om at gøre, nemlig at være vært, og forhåbentlig en god en af slagsen.

LÆS OGSÅ: Ærlige Philip May: Dér knækkede jeg og begyndte at græde

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af X Factor TV 2 (@xfactortv2)

Læs mere om