Melvin med særlig hyldest efter sygdomsforløb: Jeg kunne intet selv

Melvin vil gerne takke tre helt særlige personer.

Af Rikke Lynge - 30. august 2021 kl. 13:23

Efter en næsten ti ugers lang sygeplejestrejke, der i weekenden sluttede ved, at et lovindgreb fra Folketinget sendte alle strejkende sygeplejersker tilbage på job lørdag, har komiker Melvin Kakooza givet sin hyldest til sygeplejerskernes arbejde.

De her tre fantastiske kvinder har en ting til fælles, de er sygeplejersker, og hvis det ikke var for dem, så ved jeg simpelthen ikke, hvordan jeg skulle have klaret mit sygdomsforløb, indleder Melvin et opslag på Instagram, hvor Melvins mor, der også er sygeplejerske, står sammen med to andre kvinder.

LÆS OGSÅ: Svær tid for Melvin: Min far er forsvundet

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Melvin Kakooza (@melvinkakooza)

Artiklen fortsætter under videoen. 

LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse: Derfor stopper Lasse Rimmer som radiovært

Den 22. februar kom det frem, at Melvin alligevel ikke ville afløse Sofie Linde som vært på ‘X Factor’, da han var blevet opereret for en hjernetumor i baghovedet. Siden Melvin er kommet på benene igen har han fortalt om sin sygdomsperiode, og hvorfor han var bange for at dø.

Med det nye opslag giver Melvin sine følgere et nyt indblik i den periode af hans liv, som han helst var foruden, og som han ikke var kommet igennem, hvis det ikke havde været for de fantastiske mennesker, han i opslaget hylder.

– Af hjertet tak til Laura og Vibeke, som bare er nogle af de fantastiske sygeplejersker, som tog sig af mig på Rigshospitalet intensivafdelingen. Da mit sygdomsforløb var på sit værste, kunne jeg intet selv. Jeg var afhængig af, at der var nogle hos mig døgnet rundt. Jeg oplevede, hvordan disse fantastiske kvinder – trods ekstrem travlhed og pres – tog sig tid til mig. De tog mig blandt andet med ud at gå ture, så jeg kunne opleve andet en de fire vægge på min stue. De gav mig dagligt håb, selvom det nogle dage var svært at tro på. Og de gjorde alt det her med et smil og et gåpåmod, jeg sjældent har set, skriver Melvin.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne chokerer med hemmeligt bryllup: Planlagt på tre dage

Melvin opfordrer alle til at passe på de danske sygeplejersker.

– Jeg ved mange har sådanne oplevelser med vores skønne sygeplejersker. Jeg synes derfor, vi skal gøre alt, hvad vi kan for at passe på dem. Det kan godt være, det bare er et job, men de er uundværlige, og vi har brug for dem. Hver dag gør de en forskel. De er for alvor hverdagens helte, slutter Melvin.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Claudia Rex skal danse med kendt sangerinde

Læs mere om