Melvin et halvt år efter operation: Hverdagen er forandret

Efter operation af en hjernetumor er Melvins hverdag anderledes.

Af Rikke Lynge - 11. september 2021 kl. 12:55

I foråret 2021 skulle Melvin Kakooza have afløst Sofie Linde i ‘X Factor’ live, men det blev afbrudt kort før de store liveshows, da Melvin blev opereret for en tumor i hjernen. Efterfølgende har han brugt tid på at komme sig ovenpå operationen, og det tager tid.

– Det er et halvt år siden, jeg blev opereret, så der vil altid være lidt, man skal være opmærksom på, men jeg er tilbage på arbejde og har det godt. Det er skønt at vænne tilbage til lidt af det gamle, fortæller Melvin til HER&NU, der stadig har chokket i kroppen.

LÆS OGSÅ: Julie Ølgaard om Robert Hansen: Vi snakker sammen hele tiden

Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-deltagere raser: Det hele er skuespil

– Jeg tror altid, at sådan noget vil sidde i en, og det er jo lige meget, om man har haft skoldkopper eller influenza, jeg tror altid, man er lidt bange, men jeg frygter ikke som sådan, at den (hjernetumoren red.) vender tilbage. Jeg tror mere, det er chokket af, at det skete, og at jeg var så ung, så det tror jeg sidder lidt i kroppen.

LÆS OGSÅ: Mystisk hårelastik på marken: Emil forklarer situationen

For Melvin er der flere ting, der er blevet anderledes og bevidst anderledes efter operationen.

– Positivt er jeg kommet tættere på mine venner og familie, der er ting, der er kommet til at betyde meget mere, end de gjorde før, og så bliver man på en måde bare mere voksen efter sådan en oplevelse, det er i hvert fald det, der er sket for mig, afslører Melvin, der også i hverdagen mærker forandring.

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-deltager gift med Paludan

– Hvis jeg skulle sige noget radikalt, der har ændret sig, så er min hverdag blevet mere afslappet. Jeg har det med ikke at være for stresset mere, hvor det sidste år kørte ret vildt, og selvom det måske ser ud til at køre vildt nu igen, så er det en proces i at starte stille og roligt op og huske at pleje venskaber og familie.

Melvin er lige nu ved at lave ‘Helt sort’ sæson 3, og så har han premiere på ‘Sunday’ sæson 4 inden længe.

LÆS OGSÅ: Efter alvorlig ulykke: TV3 ændrer ny sæson ‘Robinson’

Læs mere om