Melissa om Masons start på livet: Han døjer med problemer

‘Robinson’-parrets søn, Mason, kom til verden efter en hård fødsel. Den første tid på jorden har heller ikke været let for den lille fyr.

Robinson
Af Mikkeline Andersen - 22. juli 2015 kl. 9:01

Melissa Nielsen og Mikkel Serwin var lykkelige, da de blev forældre til lille Mason. Men den første tid har ikke været nemt for sønnike og hans forældre.
– Det går godt, men det har også været en hård start for bettemanden. Han fik klippet tungebåndet, fordi han ikke kunne sutte rigtig på flasken, så han kunne få mad. Så fik han svamp i munden og øjenbetændelse, fortæller Melissa til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Melissa giver gode til komemnde ‘Robinson’-par
Problemer med tarmene
Den hårde start på livet har naturligvis gjort, at Mason til tider græder en del. Derfor er han startet til zoneterapi.
– Vi har fundet ud af, at der er noget med hans tarme. Han er allerede blevet hjulpet af en behandling. Så stakkels lille mand, siger hun og tilføjer, at Mason er i bedring.
Mellem zoneterapi og tårer har Mason også plads til smil. Det er Melissa glad for.
– Han er glad, smiler og er meget mor-syg, og jeg elsker det. Han er kun vågen for at få mad kl 00.15 og igen 04.15, så han sover godt om natten, fortæller Melissa og understeger:
– Han er det bedste, der er sket. Jeg kan ikke beskrive den følelse, man har til sådan et lille menneske.
Trods den hårde start som nybagte forældre afviser Melissa ikke, at hende og Mikkel I fremtiden giver Mason en lillebror- eller søster.
LÆS OGSÅ: Melissa og Mikkel om ‘Robinson’: Vores forhold er blevet stærkere
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.