Melissa er ude af 'Robinson': Tager ikke venner med hjem

Kæresteparret var ikke kommet for at få nye venner i dette års ‘Robinson’. Det fik de heller ikke.

Robinson
Af Mikkeline Andersen - 6. oktober 2014 kl. 21:25

Mikkel og Melissa mod resten. Sådan kunne det klicheagtigt lyde, men for de to ‘Robinson’-deltagere var det realiteten her til aften. Selvom kæresteparret gjorde, hvad de kunne for at sikre sig overlevelse, så var det ikke nok, og Melissa måtte forlade dette års ‘Robinson Ekspedition’.
– Det har været en super fed oplevelse. Jeg har lært, at man godt kan klare sig uden make-up og rent tøj, hvis det virkelig gælder. Men det er ikke noget, som jeg vil undvære, for jeg er, som jeg er, siger Melissa til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Jeg har fået et meget stærkt forhold til Mikkel. Og så har jeg lært, at ligemeget hvordan folk snakker om en, så skal man bare lukke af. Hvis folk har ondt i røven, så er det deres problem.
LÆS OGSÅ: Melissa efter sex-afsløring: De andre sviner os
Snakker med Anders
Mikkel og Melissa formåede absolut ikke at gøre et godt indtryk på de andre deltagere. Tværtimod. Parret lagde dog heller ikke skjul på. at de ikke kom for at finde nye venner. Én ven er det dog blevet til.
– Vi snakker med Anders herhjemme i Danmark. Hans familie og ham har også været på besøg hos os og omvendt. Det er en skøn familie, der er nede på jorden, fortæller Melissa.
Ifølge Melissa har Mikkel og hende noget tilfælles med Anders.
– Vi snakker nok med ham, fordi han er moden, og så er han det samme sted i livet, som vi er. Et sted i livet hvor det ikke bare er fest.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Anders: Jeg var udsat
Vil gøre meget for penge
I aftenens kappestrid fik deltagerne mulighed for at stille deres sult. For Melissa var sulten stillet, inden hun satte tænderne i larver, griseøjne og æg.
– Jeg havde sagt til Mikkel hjemmefra, at jeg vil gøre meget for penge, men ikke æde noget klamt. I mine øjne er det ikke engang sejt at gøre, kun klamt, understreger hun.
Mikkel klarede striden bedre end Melissa.
– Jeg er stolt over, at Mikkel gjorde det. Han har det på samme måde, han synes virkelig, det er klamt. Han er sej i mine øjene.
LÆS OGSÅ: Vildt twist i ‘Robinson Ekspeditionen’
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser