Melissa: Her er mine juleminder

‘Robinson’-deltageren er vild med den søde juletid, og det, der hører til.

Robinson
Af Mikkeline Andersen - 23. december 2014 kl. 14:50

Julen bringer minder frem, og det gælder også for Melissa Nielsen, der ikke er i tvivl om sit bedste juleminde.
– Det var den jul, jeg fik mit Barbie-hus af mine forældre. Jeg blev så glad for det. Jeg kan ikke huske, hvor gammel jeg var, men jeg kan huske, at vi sang og dansede om juletræet som en rigtig familie, siger Melissa til Realityportalen.dk
‘Robinson’-deltageren blev også rigtig glad for et keyboard, som hendes forældre også har haft givet hende.
LÆS OGSÅ: Løcke: Folk skal kende sandheden om Melissa og Mikkel
Får adventsgaver
Det er ikke kun gaver, som Melissa selv har fået, som hun er glad for at tænke tilbage på. I folkeskolen lavede hun nogen lysestager til sin mor, som moren blev rigtig glad for, og det sætter Melissa pris på.
Melissa er ovre den tid, hvor hun troede på julemanden, men derfor betyder det ikke, at barnetidens traditioner er lagt på hylden.
– Jeg får da gaver af julemanden, eller Mikkel, i adventsgave, siger hun.
Maden er uden tvivl fast inventar ved hver jul, uanset hvor gammel man er.
– Jeg får altid medisterpølse, brune- og hvide kartofler og rødkål, men det er helt klart min mors brune sovs, der vinder. Min mor er super sej til at lave julemad, så selvfølgelig står hun også for den, selvom vi holder jul i Randers i år.
LÆS OGÅS: Melissa og Mikkel om ‘Robinson’: Vores forhold er blevet stærkere
FFølg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.