Melanie efter 'For lækker til love': Det var en rolle

Melanie spillede delvist en rolle, da hun medvirkede i TV3-programmet ‘For lækker til love’.

Af Louise Andersen - 25. februar 2018 kl. 12:55

Melanie Norskov blev landskendt, da hun tonede frem på skærmen som én af singlerne i TV3-programmet ‘For lækker til love’. Melanie høstede på daværende tidspunkt en del kritik for, at hun var ret uforskammet og hård ved sine dates, og nu fortæller hun på sin blog, at det delvist var en rolle, hun var blevet bedt om at spille.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Nanna: Jeg har ventet på denne dag for evigt
– Der er ikke nogen tvivl om, at når man laver sådanne reality programmer, får man en rolle, man skal spille. Til min casting havde jeg bl.a. nævnt, at jeg godt kunne lide at se ‘Hollywood Wives’, og at jeg engang havde været sammen med en fyr, der havde mange penge, og pludselig blev det så til, at jeg skulle være hende dér golddiggeren, som kun ville have en fyr med penge og gerne ville være Hollywood-frue, skriver Melanie.
LÆS OGSÅ: Ung mor indrømmer: Jeg tog stoffer
Hun indrømmer dog også, at hun har opført sig uforskammet på sine dates. Det fortryder hun i dag.
– Jeg har også sagt og gjort ting på mine dates, som har været så grim en opførsel, og det skammer jeg mig over. Jeg synes det er vigtigt, at man indrømmer, når man ved, at man har gjort noget forkert, skriver hun.
Melanie skriver også, at hun fik stor ros af produktionen, når hun opførte sig ledt, fordi det passede til den rolle, produktionen ønskede, hun skulle påtage sig. Produktionsholdets ros og klap på Melanies skuldre gjorde, at hun til tider gav den ekstra meget gas med at være uforskammet.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Realityportalen har besøgt Linse i Spanien

Har oplevet fordomme

Melanies deltagelse i ‘For lækker til love’ har gjort, at hun har mødt en del fordomme på sin vej.
–  Det er anstrengende, at man altid føler, at man er dømt på forhånd, fordi jeg så bruger så meget energi på at bevise over for folk, at jeg ikke er, som de tror. Egentligt burde man være ligeglad med, hvad andre tænker, men det kan jeg ikke være. Jeg føler, at jeg made this bed on my own, skriver Melanie.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
Heldigvis er der også kommet noget godt ud af deltagelsen i programmet, og Melanie har mødt en masse mennesker og fået et stort netværk. Derudover skriver hun, at hun nok ikke var blevet blogger, hvis ikke hun havde medvirket i ‘For lækker til love’.
Du kan læse resten af Melanies blogindlæg her.
LÆS OGSÅ: HER ER PRISEN: Dét koster det at bo hos Linse