Melanie er færdiguddannet: Sådan gik det

‘For lækker til love’-deltageren er endelig fædig med sin uddannelse, og nu ser hun frem til at arbejde med makeup hver dag.

Af Mikkeline Andersen - 3. december 2014 kl. 11:55

Den 21. november afsluttede Melanie Slowik Nørskov Pedersen sin uddannelse på Beauty Academy CHP. ‘For lækker til love’-baben er meget tilfreds med sit resultat.
– Min eksamen gik rigtig godt. Jeg var bare dybt koncentreret og fokuseret, så de tre og en halv time gik overraskende hurtigt. Den frisure, jeg lavede, havde jeg før eksamensdagen øvet 10 gange, før den sad lige i skabet, fortæller Melanie til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Da jeg var færdig med makeup og hår, og den søde Anja Ekstrøm skulle skyde mit billede, begyndte jeg at græde. Jeg tror bare, jeg var lettet og overvældet.
LÆS OGSÅ: Melanie om uddannelse: Det går over al forventning
Travl fremtid

Melanie sammen med indehaverne af Malene Windekilde og Emilie Delance.

Melanie sammen med indehaverne af Beauty Academy CPH  Malene Windekilde og Emilie Delance. (Foto: Facebook)


Melanie havde valgt emnet “Pretty Pastels”, som hun lavede sin egen version af. Men bare fordi skolen nu er forbi, så betyder det ikke, at Melanie får mindre travlt.
– Jeg er blevet ansat som junior academy assistent inde på Beauty Academy DK. Og så vil jeg rigtig gerne ud at finde mig et job, hvor jeg kan få lov til at lege med en masse makeup hver dag, siger hun.
Derudover skal ‘For lækker til love’-baben også arbejde freelance, så der bliver rigeligt at se til, understreger hun.
LÆS OGSÅ: Melanie om livet efter reality: Man kommer videre
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.