Efter Megan Fox' overraskende graviditet: Nu står faren frem

Nu er det ikke længere en hemmelighed, hvem der er far til Megan Fox’ kommende barn.

Af Jonas Sand - 18. april 2016 kl. 13:52

Rygterne har svirret, siden Megan Fox i sidste uge dukkede gravid op på den røde løber. For hvem er egentligt far til barnet? Det bedste bud var Brian Austin Green, selv om han og Megan Fox siden august har været midt i en skilsmisse og kæmper om forældremyndigheden over parrets to børn.

BEVERLY HILLS, CA - OCTOBER 11: Actors Megan Fox (L) and Brian Austin Green (R) attend Ferrari's 60th Anniversary In The USA Gala at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on October 11, 2014 in Beverly Hills, California. (Photo by Paul Archuleta/FilmMagic)

Brian Austin Green er faren til det barn, som hans kommende eks-kone venter. (Foto: Getty Images)


Endnu har intet officielt været meldt ud, men nu står ‘Beverly Hills 90210’-stjernen frem og indrømmer, at det er hans barn, som Megan Fox i øjeblikket er gravid med.
– Det er ikke planlagt. Ingen af dem var faktisk planlagte, men man tager det jo bare lidt, som det kommer. Men det er vildt, at jeg snart har tre småbørn i min alder. Jeg fylder 43 i år, griner han til People.
Megan Fox og Brian Austin Green har i forvejen to børn, 3-årige Noah og Bodhi på 2, og angiveligt har parret ingen planer om at droppe skilsmissen, selv om der senere i år kommer et tredje barn til.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Megan Fox er gravid, men hvem er faren?
LÆS OGSÅ: Gravide Megan Fox: Vi skal stadig skilles
LÆS OGSÅ: Derfor arbejder Megan Fox kun 20 dage om året
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.