Medina skifter dansk ud med spansk

Den danske popstjerne Medina indspiller spanske sange med produceren Lenny Medina i Miami.

Af Newspaq - 24. oktober 2014 kl. 19:55

Hun brød igennem på dansk. Så oversatte hun nogle af sine sangene til engelsk og blev en stjerne også udenfor Danmark. Nu forsøger hun sig på spansk.
Medina er nemlig i disse dage i studiet i Miami for at indspille sange på spansk sammen med den dominikanske producer, sangskriver og navnebror Lenny Medina.
Det afslører både den ene og den anden Medina på hver deres Instagram-profil.
– Godmorgen. Var i studiet i går aftes sammen med den talentfulde Mr. Lenny Medina, skriver Medina på det sociale medie.
– Jeg kan ikke vente med at spille nogle af mine nye sange på “spanglish” (blanding af engelsk og spansk, red.) for mine spanske og latinske fans, fortsætter hun, mens hun i hashtags glæder sig over, at hun gør sin far stolt.
LÆS OGSÅ: Christopher nupper pris fra Medina
Chilensk far
Medinas far er fra Chile, og kender man popsangeren dåbsnavn; Andrea Fuentealba Valbak, er det heller ikke svært at gætte, at hun har sydamerikanske rødder i sig.
Navnet ændrede hun dog i 2005 til det navn, vi kender hende med i dag; Medina Danielle Oona Valbak, efter et besøg hos en numerolog.
Hendes samarbejdspartner, Lenny Medina, var tidligere medlem af gruppen Ilegales og har efterfølgende arbejdet sammen med stjerner som Enrique Iglesias og Pitbull.
Medina tilbringer i øjeblikket en stor del af sin tid i USA, eftersom hendes nye kæreste, modellen Mikkel Gregers Jensen, er bosat på den anden side af Atlanten.
Det endnu uvist, hvornår de spanske sange udgives, og om de udgives som en del af et nyt album.
Se billederne på Medinas Instagram-profil her
Se billederne på Lenny Medinas Instagram-profil her 
LÆS OGSÅ: Medina og modellen: Sådan klarer vi distancen
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.