Medina raser over medierne: De skriver negativt om alt - Her & Nu

Medina raser over medierne: De skriver negativt om alt

Den populære sangerinde er godt træt af den danske presse.

Af Emilie Holm Egebro - 15. august 2016 kl. 08:45

Nyforlovede Medina er netop vendt hjem efter en tur til Jordan, hvor hun har besøgt syriske flygtninge nær grænsen. Sangerindens far er selv flygtning fra Chile, og hun mener, at der bør gøres noget for at hjælpe de traumatiserede mennesker, som er flygtet på grund af forfærdelige forhold.
LÆS OGSÅ: Derfor har Medina så lækker en krop
– Jeg er jo i gang med at starte en NGO (En ikke-statslig organisation red.), og det betyder meget for mig. Danskerne herhjemme kan godt glemme, hvordan de her mennesker har det. Det er jo dybt traumatiserede mennesker, som er flygtet af en grund, og jeg synes, at der er gået for meget sur politik og sure kommentarer i den. Folk glemmer bare, at det er mennesker, så det vil jeg prøve at få tilbage, siger Medina, som især bebrejder medierne:
– Jeg synes også, at det er vigtigt, at der er nogen, der ikke taler helt politisk snak til de unge og minder dem om, at det er fucking sejt at bruge sin tid på at hjælpe andre. Det er som om, det går lidt tabt i, hvor travlt medierne har med kun at skrive negativt om fucking alt. Og det gør mig rigtig ked af det, at også saglige medier efterhånden går ned af den der reality-vibe. Det er mega sørgeligt. Så det vil jeg gøre, hvad jeg kan for at ændre på.
LÆS OGSÅ: Medina i retten med syg stalker: Jeg lever i frygt
LÆS OGSÅ: Stolt Medina viser forlovelsesringen frem: Den er fejlfri
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser