Medina: 'Popstars' er unikt til at skabe stjerner

De tre ‘Popstars’-dommere er ikke i tvivl om, at seerne vil blive fortryllede af programmet og deltagerne.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 7. september 2014 kl. 15:50

Det er faktisk ligemeget for Christiane, om seerne tuner ind, fordi de er interesserede i hende og hendes berømte meddommere fremfor deltagerne. Og det er hun, fordi hun ikke er i tvivl om, at seerne nok skal blive tryllebundede, når de ser de fantastiske deltagere, de tre dommere har gravet frem til kanal 5’s genskabelse af ‘Popstars’, fortæller hun til Realityportalen.dk.
Og Medina er enig i, at ‘Popstars’ er helt unik i forhold til at skabe en stjerne.
– Vi leder efter hele pakken, og det skal være en person, som man ikke kan tage øjenene fra. Af de deltagere vi har udvalgt, er vi ikke i tvivl om, at de kan gå hele vejen skabe mere end bare en kortvarig succes, siger Medina til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Popstars’-dommenre: Derfor har vi succes
Mere end ‘X Factor’
‘Popstars’-fænomenet var et af de første talentformater, som så dagens lys i Danmark. Formatet kombinerer realitygenrens virkemidler, hvor seerne kommer helt tæt på deltagerne, samt musik, talent og transformering. Derfor mener Christiane, at ‘Popstars’ kan noget mere, end mange af de nyere talentshows, som for eksempel ‘X Factor’.
– I ‘X Factor’ for eksempel bliver deltagerne voldsomt eksponeret i hele den danske presse og bliver kendte ansigter på meget kort tid. Det er meget intenst, og når det er slut, så er seerne mættede og lægger det bag sig. I ‘Popstars’ er der slet ikke samme bevågenhed, og det gør, at vi kan gå et spadestik dybere med deltagerne, siger hun, og Medina giver hende ret:
– Det er som om, at der er mere ro, siger popdronningen.
LÆS OGSÅ: Ibi og Makienok: Se bryllupsbillederne
Stor talentmasse 
Søren Rasted mener, at det naturligvis er essentielt at have en signifikant stemme, men derudover skal en ‘Popstars’-vinder besidde en karismatisk personlighed, professionalisme og en lille smule magi, er dommerne enige om. De mener også alle tre, at der har været en stor talentmasse gennem hele processen.
– Man kan godt finde en, der besidder alle de ting. De deltagere vi har tilbage, er virkeligt gode, og der er nogle af dem, som har de her kvaliteter. De har også været gode til at tage imod kritik og derefter rykke sig fra gang til gang, siger Søren.
– Men der har også været nogle, som virkeligt har haft nogle store kvaliteter på forskellige områder, hvor man bare ville ønske, at man kunne tage dem og klone dem til én person, supplerer Christiane grinende.
Dommerne afslører også, at der har været mange overraskelser blandt de mange håbefulde stjernefrø. Det er bestemt ikke alle af de tilbageværende, der blomstrede lige med det samme.
LÆS OGSÅ: Mød de tre ‘Popstars’-dommere
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser