Medina lægger nedturen bag sig: Jeg har det godt igen

Medina har lagt nedturen bag sig, og sangerinden har fået en masse gode venskaber af at være med i ‘Toppen af Poppen’.

Af Nikolaj Vraa - 25. august 2019 kl. 20:55

De sidste par år har ikke været nemme for Medina. Men mange nye projekter og et kommende bryllup med kæresten Malo Chapsal har fået den 36-årige sanger til at se lysere på tingene.
– Jeg har det godt igen. Tak, fordi du spørger, sagde Medina til HER&NU ved Soeren Le Schmidts modeshow i møbelbutikken Paustian i Københavns Nordhavn.
LÆS OGSÅ: Karriereskift: Medina klar til nyt eventyr

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Medinas tis-historie.

SE BILLEDET: Medinas ekskæreste er blevet far
Senest har hun også fået en lang række nye, gode venskaber gennem optagelserne af ‘Toppen af Poppen’.
– Vi har lavet en Messenger-tråd, hvor vi snakker sammen hele tiden. Det er de sødeste mennesker. Sådan en god oplevelse. Det kan godt være, jeg skal lave musik med nogle af dem, afslørede Medina, der lige nu har så travlt, at brylluppet med Malo Chapsal er udskudt til næste år.
– Det bliver ikke i år, fortalte de samstemmende.
Og om det overhovedet bliver i Danmark, de gifter sig, er endnu uvist. Til gengæld er Medina ved at være klar med sin egen serie af skønhedsprodukter. De har titlen Wellexir.
– Jeg glæder mig meget til at kunne fortælle alt om, hvad vi har planlagt for de næste par år. Jeg håber virkelig, at det kan noget. Det betyder meget for mig, og jeg har arbejdet på det i halvandet år. Det er mit håb, at det kan give noget positivt til alle, der vil være en del af det, sluttede hun.
SE BILLEDERNE: Dansk realitybabe er blevet gift