Hit-sangrinde kåres som stilikon for andet år i træk

Til ELLE Style Awards blev Medina for andet år i træk kåret som årets stilikon.

Af Newspaq - 20. maj 2014 kl. 10:26

“Jeg’ da ligeglad” synger den danske popprinsesse Medina på sin nyeste single. Helt ligeglad er den 31-årige sangerinde dog ikke – i hvert fald ikke med mode, og det blev hun belønnet for mandag aften.
Her blev hit-sangerinde nemlig for andet år i træk kåret som årets stilikon ved ELLE Style Awards.
– Medina har sin helt egen rå og elegante stil, og hun tør eksperimentere i et miks af kendte og ukendte designere, dyrt og billigt, siger chefredaktør for ELLE Cecilie Christiansen om vinderen.
LÆS OGSÅ: Medina hylder fans med ny tatovering
ELLE’s læsere bestemmer
Årets stilikon er ELLE’s såkaldte læserpris, som uddeles til den, der i følge magasinets læsere, har været bedst til at sætte en dagsorden i modebilledet i det forgangne år.
Medina, der også modtog prisen i 2013, slog sidste år tv-værten Christiane Schaumburg-Müller O’Connor og Caroline Fleming af pinden.
På sin Instagram-profil skrev Medina om sin pris.
– Tusinde tak til verdens bedste fans. Så vandt vi endnu en gang en pris, som for os betyder, at vi bakker hinanden op lige meget, hvor meget vi skiller os ud. I er Sgu nogle dejlige medivas, skriver Medina på Instagram.
Og i år måtte modeblogger Pernille Teisbæk og den internationalt kendte model Caroline Brasch Nielsen også føje sig for de stilbevidste læserne, der altså stadig ser Medina som deres største ikon.
LÆS OGSÅ: Medina chokerer med nyt album
 “Årets Model”
Caroline Brasch Nielsen gik dog ikke helt tomhændet fra prisuddelingen, da hun blev kåret som “Årets Model”.
To andre stilfulde kvinder, der blev belønnet med en pris ved ELLE Style Awards, var Sidse Babett Knudsen, der blev årets skuespillerinde og Coco O., der blev kåret som årets sangerinde.
En mand, der også havde imponeret ELLE med sin stil og personlighed i 2013, er arkitekten Bjarke Ingels, der leder arkitektgruppen Bjarke Ingels Group. Han modtog prisen som årets mand.
LÆS OGSÅ: Se Medina og Szhirley nøgne
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.