Medina: Hårdt at besøge flygtningelejre - Her & Nu

Medina: Hårdt at besøge flygtningelejre

Den danske sangerinde er dybt berørt efter sit besøg i flygtningelejrene.

Af Ritzau - 14. juni 2016 kl. 20:55

Med sammentrækningen af “Medina”, “Motivation” og “Nation” har sangerinden Medina stiftet kampagnen “Mevation”, der i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp skal få unge til at engagere sig mere i verdens flygtningekriser.
Derfor rejste den 33-årige popstjerne i sidste uge til det nordlige Uganda for med egne øjne at undersøge, hvorfor mennesker flygter, hvordan livet er i flygtningelejrene, og hvad fremtiden byder på for de mange udsatte menneskeskæbner.
LÆS OGSÅ: Medina skal få unge til at hjælpe flygtninge
Og besøget har påvirket sangerinden, der er meget berørt over mødet med de mange udsatte flygtninge.
– Det har været en lærerig og hård tur. Det har været nogle intense dage, og der har været mange stærke indtryk, siger Medina efter sin hjemkomst.
– Jeg har lært på denne tur, at vi kan gøre en forskel. Jeg håber, at jeg kan få flere unge til at at tage stilling til verden omkring dem.
Den aarhusianske “For altid”-sangerinde har delt flere billeder på Instagram af sit besøg for at opfordre unge til at engagere sig i verdens brændpunkter og humanitære katastrofer.
LÆS OGSÅ: Medina afslører: Derfor sælger jeg huset
LÆS OGSÅ: Derfor har Medina så lækker en krop


 


Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.