Medina afslører: Sådan mødte jeg Malo

Medina venter i dag sit andet barn med Malo, men hvordan mødte de to egentlig hinanden?

Af Rikke Lynge - 19. maj 2022 kl. 6:55

I juni 2020 blev Medina hemmeligt gift på Frederiksberg Rådhus med den ti år yngre model Malo Chapsal. Forinden brylluppet havde parret været sammen i godt og vel to år.

I dag har de sønnen Tyler, der fyldte et år i februar, og allerede til juni 2022 venter parret deres andet barn sammen.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang afslører bryllupsplaner

Men hvordan mødte den populære sangerinde og sin model, det fortæller Medina i serien ‘Medina: Hele min historie’ på discovery+.

– Malo træder ind i døren ad kirken, og jeg tænker bare – Hvem er det?! Og jeg bliver ved med at komme til at kigge på ham hele tiden. Jeg kigger og kigger og kigger. Og jeg sidder i den firkant, hvor vi musikere sidder, og vi kender ikke salmerne, og vi kender overhovedet ikke melodierne, og vi er sådan århh.. skal vi synge alle de her samler? Og Malo han står bagved og synger sådan højt bah-lala derudaf, og alle er bare sådan, who is this guy? Jeg var i chok – ham der er bare ligeglad, fortæller Medina om det første møde med sin mand.

LÆS OGSÅ: Medinas store sorg: Stalker skyld i abort

Malo forstår godt, Medina blev imponeret.

– Og så synger jeg simpelthen så fantastisk i kirken, så det kan hun ikke stå for. Siden første blikfang fungerede den bare hele aftenen. Det var en dejlig aften, fortæller den unge model.

LÆS OGSÅ: Vennerne om Sidney Lee: Han ville gerne ud af det

Ifølge parret har det fra start fungeret godt mellem dem.

– Han har nogle meget stærke kvaliteter, som jeg ser op til. Han lærer mig, at der findes ro, når der er allermest kaos, og det har jeg aldrig prøvet før. Det er først med Malo, at jeg har fundet ud af, hvad kærlighed er, fortæller Medina forelsket, og Malo følger efter.

– Det har ikke været så svært, som jeg havde frygtet lidt i starten – Vi tilpasser os hinanden rigtig godt, og hun kan godt give mig lidt mere sjov i livet og spænding og oplevelser, hvor jeg bringer noget mere stabilitet, noget struktur, og har begge ben plantet solidt på jorden, fortæller Malo.

LÆS OGSÅ: Vild panik under optagelserne til ‘Landmand søger kærlighed’

Se et klip fra tv-serien øverst i artiklen og se hele afsnittet på discovery+.

Læs mere om