Medina åbner op om traume og PTSD

I en ny dokumentar kan man komme helt tæt på Danmarks ukronede popdroning. 

Af Lotte Knudsen - 25. november 2021 kl. 18:58

Selvom Medina har nydt at være Danmarks popdronning, kommer titlen også med en masse udfordringer og nedture. Det har Medina afsløret før, men til maj udkommer en ny dokumentar, hvor fans og andre kommer helt ind under huden på popsangerinden og få et nyt syn for sagen.

– Der er et kamerahold, som har fulgt mig de sidste tre år. Det skal blive til en film, som kommer ud i maj 2022. Vi har indtil videre kaldt den ‘Medina the movie’, men vi er ikke helt sikre på, hvad den skal hedde, fortæller Medina til værterne Hav og Kamal i podcasten ‘Uden filter’.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Ralf fortæller om ‘Robinson’…

Ifølge Medina bør man sidde klar med lommetørklæde, hvis man tager ind og ser dokumentaren.

– Man skal tage et lommetørklæde med. Den er hård. Man får et meget tydeligt indblik i al den terapi, som jeg går til på grund af det. Alt fra traume- og PTSD-terapi på grund af medierne og stalkere, lyder det fra sangerinden.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vindere afslører: Klar til børn

Medina danner par med Malo Chapsal privat. Parret mødte hinanden i 2018, blev gift året efter, og har sammen sønnen Tyler Rose. Medina håber, at hendes søn kommer til at leve et mere ‘simpelt’ liv.

– Der er også nogle sindssygt fantastiske ting, men det kommer ikke uden omkostninger. Så sent som i dag, har jeg lige sagt om min søn, at jeg ønsker da ikke, at han bliver musiker. Jeg ønsker faktisk ikke engang for min værste fjende, at de skal gå gennem nogle af de ting, jeg har været igennem.

LÆS OGSÅ: Elvira afslører: Det er slut

Læs mere om